Tot ce trebuie să știi despre Russian Roulette, cel mai nou concept de party-uri din România

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Russian Roulette 2017

Pe 23 septembrie, în București, are loc unul din cele mai tari evenimente electro-house la care poți să mergi toamna asta.

Conceptul petrecerilor Russian Roulette este unul unic și inovativ, aflat la prima „punere în scenă” în România. Așadar, ca să fie totul clar de la început, iată cum se desfășoară un astfel de party: se iau 5 bucăți DJ internaționali, se pun fiecare pe câte o scenă, iar apoi se lasă publicul să decidă cine, când mixează - totul cu ajutorul unui buton amplasat în mijlocul locației. Acest buton, la rândul lui, declanșează un inedit joc de lumini, ulterior stabilindu-se care este scena la care urmează să dansăm. Tare, nu? Și destul de palpitant, zic eu!

Pentru prima ediție a party-ului în România, organizatorii au ales adevărate legende ale muzicii house internaționale - 5 la număr, despre care îți povestesc imediat -, dar și o locație pe măsură - Arenele Romane -, cunoscută pentru petreceri masive de acest gen.

Revenind la invitați, iată pe cine poți vedea la primul eveniment Russian Roulette din România:

Umek

Un pionier al muzicii house în țara sa natală, Slovenia, UMEK este unul dintre cei mai apreciați DJ de underground din lume, fiind, de asemenea, prezent la majoritatea petrecerilor din Ibiza. Mai mult, anul ăsta, el ajunge la București cu un set nou-nouț pe care îl poți asculta în premieră la Russian Roulette!

Prok & Fitch

Pe britanicii de la Prok & Fitch nu i-am mai văzut pe la noi până acum, însă abia așteptăm. De ce? Pentru că seturile lor sunt dark & intense și pentru că, eu, personal, nu mă pot gândi la ceva mai mișto pe care să dansez la un party. O apariție constantă în topurile Beatport, Prok & Fitch ne promit o seară explozivă pe care, cu siguranță, nu vei vrea să o ratezi! Iar dacă piesa asta nu te convinge, atunci nu știu ce ar putea face-o:

Adrian Hour

Probabil unul din cei mai prolifici DJ din peisajul sud-american, Adrian Hour a stabilit în 2015 un nou record în topul Beatport, cu 3 piese în top 10, simultan. Mai mult chiar, muzica lui a fost inclusă în seturile unor adevărați giganți ai scenei electro, printre care Carl Cox, Richie Hawtin, Sam Paganini sau Mark Knight.

David Keno

Cunoscut pentru seturile sale de deep house și minimal techno, David Keno spune că a descoperit muzica electro grație unor trupe precum Pink Floyd sau Depeche Mode. Așteaptă-te, deci, la o atmosferă disco optzecistă, ușor nostalgică, și la un setlist ultra-melodic, total diferit de tot ce-ai mai auzit până acum și care nu-ți va da voie să stai locului.

David Herrero

Mixul eclectic de influențe din muzica lui Herrero este ceea ce îl poziționează în vârful peisajului underground global. De la ritmuri tribale & groovy la elemente organice & deep, Herrero își dovedește flexibilitatea și versatilitatea de „expert” într-ale house-ului, cu fiecare ocazie.

Biletele pentru evenimentul Russian Roulette sunt deja disponibile prin rețeaua Eventim, așa că ce mai aștepți? See you there!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile