UNTOLD 2018: The Chainsmokers vin pentru prima oară în România

Share
Tweet
The Chainsmokers Foto: facebook.com

Să nu-ți faci alte planuri pentru începutul lui august: ne vedem în Cluj-Napoca!

Duoul american The Chainsmokers aterizează pentru prima oară în România, cu ocazia festivalului UNTOLD. Câștigători ai unui premiu Grammy, Alex Pall și Andrew Taggart ne așteaptă pe scena din Cluj-Napoca să cântăm împreună „Closer”, „Something just like this” și alte hit-uri de-ale lor.

Ne revedem și cu Jason Derulo vara asta. Americanul a promis anul trecut la NEVERSEA că va reveni în România și uite că se ține de cuvânt! Scena principală a festivalului o să vibreze pe ritmurile unor piese ca „Swalla”, „Tip Toe” sau „Wiggle Wiggle”.

Tot la Untold ne mai întâlnim cu: Tiësto, Don Diablo, Tujamo, Fedde le Grand, KSHMR, Danny Avila, The Asteroids Galaxy Tour, Will Sparks, Paul Kalkbrenner, Pan-Pot, Jamie Jones, Seth Troxler, Borgore și The Glitch Mob.

Peste 35.000 de fani și-au luat deja abonament pentru cele patru zile de festival, așa că – dacă vrei și tu – ar fi cazul să te grăbești. Poți cumpăra abonamente direct de pe www.untold.com. Tot acolo găsești posibilități de cazare în cămine studențești, în caz că nu găsești altceva liber în perioada aia. Ne vedem pe 2-5 august la Cluj-Napoca!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile