Vino să-ți răsfeți papilele gustative la Festivalul Înghețatei Artizanale

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
64
Tweet
Festivalul Înghețatei Artizanale

Dacă ești mare fan înghețată, atunci încearcă să nu-ți faci program în zilele de 25, 26 sau 27 august, deoarece în București are loc prima ediție a Festivalului Înghețatei Artizanale.

Evenimentul va avea loc la Roaba de Cultură din Parcul Herastrau, în zona Restaurantului Pescăruş din Bucureşti, și este organizat de asociaţia Green Revolution împreună cu Puro&Bio România.

Evenimentul va avea loc la Roaba de Cultură

Festivalul are un scop foarte mișto și sănătos și anume promovarea consumului de înghețată preparată din ingrediente naturale, dar şi prezentarea celor mai cunoscuţi şi gustoşi gelatieri existenţi pe piaţa de profil.

Startul distracţiei se va da vineri, 25 august, la ora 17:00 şi va dura pana la orele 22:00, iar sâmbătă şi duminică programul se va desfăşura între orele 10:00 şi 22:00.

Intrarea este liberă și sunt invitați toți iubitorii de înghețată, cu vârste cuprinse între 0 și 99 de ani - cei mici vor avea parte de tot felul de jocuri și surprize, iar pentru cei mari se vor pregăti concerte în aer liber, dar şi invitați speciali care vor vorbi despre beneficiile consumului de înghețată artizanală, precum şi ateliere cu teme interactive părinți-copii.

Evenimentul va avea loc la Roaba de Cultură

"Ingredientele naturale, organice, bio folosite la prepararea celui mai iubit desert, vor transforma fiecare îngheţată într-o experienţă unică, destinată chiar și persoanelor care suferă de diabet, obezitate, intoleranță la lactoză ori la gluten, dar și celor care pur și simplu sunt la dieta", au spus organizatorii.

Vor exista tot felul de combinații extra yum din care poți să-ți alegi, așa că ar fi păcat să nu treci prin parc la un desert natural și delicios.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile