Vino să petrecem un weekend cu filme scurte sub cer de vară, la Grădina Botanică

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
21
Tweet
Marele Picnic Grădina Botanică

Ce-ai zice dacă pe 29 și 30 iulie ai avea parte de un weekend lung, cât o vacanță? Sună bine? Dacă da, atunci lasă-mă să te invit în Grădina Botanică din București, unde, pentru al 4-lea an consecutiv, va avea loc Marele Picnic ShortsUP.

Organizatorii promit 2 nopți de vis, sub cer de vară, în această insulă de evadare din oraș - loc de întâlnire pentru cinefili, pajiște întinsă pentru iubitorii de natură și spațiu deschis pentru întâlniri neîntâmplătoare.

Magia pornește de la ecranul gonflabil ancorat printre copaci, pentru a crea sala de cinema preferată a sezonului de vară. Două selecții diferite de filme scurte, proiectate sâmbătă și duminică, după lăsarea serii, vor aduce la viață poveștile prezentului.

Marele Picnic

Scurtmetraje adunate din toate colțurile lumii, despre oameni care schimbă lumea, despre libertate și evadare, despre lumi posibile.

Te așteaptă mai bine de 4 ore de ficțiuni, comedii și animații numai bune de vizionat la iarbă verde și care te vor îndemna să călătorești în locuri nemaivăzute, fie și prin puterea imaginației.

Așa cum ne-am obișnuit din ultimii 3 ani, distracția nu se rezumă doar la filme.

Marele Picnic va aduce la viață Grădina Botanică prin film, muzică, arte multimedia, jocuri și ateliere interactive, plus un food-court cu bucătării urbane și experiențe gastronomice inedite:

*Tururi Ghidate în Grădina Botanică

*Video-mapping și instalații interactive

*Frisbee

*Ateliere de gătit pentru copii

Marele Picnic ShortsUP

Când și unde mai exact

Weekendul ShortsUP are loc în Grădina Italiană, sectorul cel mai întins al Grădinii Botanice, iar accesul se face din Splaiul Independenței, prin Strada Aleea Portocalelor. Picnicul va fi deschis în fiecare zi de la ora 18.00, iar filmele vor rula după lăsarea serii, între orele 21.30 și 23.30.

Ce trebuie să ai la tine

Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarbă spectatorii sunt sfătuiți să vină pregătiți cu pături și echipament de picnic. În cazul în care vremea capricioasă nu va permite buna desfășurare a evenimentului, acesta va fi reprogramat, în weekendul imediat următor, pe 5 și 6 august.

Ce zici, ne vedem acolo?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile