6 familii netradiționale celebre care nu ar putea exista în România anului 2018

Share
1.3K
Tweet
Neil Patrick Harris, David Burtka și copiii lor Foto: Screenshot YouTube/The Plaza Hotel

Vedetele astea sunt dovada vie a faptului că o familie nu trebuie neapărat să fie tradițională ca să fie fericită.

Senatul României a votat ieri pentru redefinirea familiei în Constituție, astfel încât legea să precizeze clar că doar un bărbat și o femeie pot alcătui o familie. Pentru că asta e principala problemă națională în momentul de față. Referendumul urii și al intoleranței urmează să aibă loc pe 7 octombrie.

Între timp, în restul lumii unde s-a legalizat mariajul între persoane de același sex, cuplurile LGBT trăiesc fericite fără să deranjeze pe nimeni, bucurându-se de aceleași drepturi ca oricine altcineva. Dacă vedetele astea s-ar fi născut în România, nu ar mai fi apucat să-și întemeieze familii vreodată:

Ricky Martin + Jwan Yosef

Foto: eonline.com/photos/19863/rogue-one-a-star-wars-story-premiere/732459

Până să se căsătorească anul trecut cu pictorul sirian-suedez Jwan Yosef, cântărețul Ricky Martin crescuse de unul singur doi băieți aduși pe lume de o mamă surogat. Practic, timp de opt ani, cei trei au alcătuit o familie dublu-netradițională: părinte și gay, și single. Uite că asta nu i-a împiedicat să fie fericiți, din câte spune zâmbind artistul: „Să ai doi bebeluși poate fi stresant, dar nu aș schimba asta pentru nimic. Zi de zi mă învață tot felul de lucruri. Dragostea e acolo. Când ai un copil de doi ani care-ți spune din oră-n oră <<Papi, te amo. Papi, te iubesc>>, nu se poate mai bine de atât”.

Ellen DeGeneres + Portia de Rossi

Foto: eonline.com/photos/21979/ellen-degeneres-and-portia-de-rossi-s-cutest-photos/786460

Prezentatoarea TV și modelul australian aniversează în 2018 zece ani de căsnicie. Nu au copii, dar își umplu timpul liber îngrijind patru câini și trei pisici, iar peisajul familial descris de Ellen sună pur și simplu perfect: „Portia mă înțelege complet. Când ne-am depus jurămintele, ea a recitat: <<E bine să fii iubit. E profund să fii înțeles>> - pentru mine, asta e totul. Mă susține și mă face foarte fericită”.

Jodie Foster + Alexandra Hedison

Foto: Antena 1

Dacă ți se pare greu să crești un copil când muncești full-time, imaginează-ți cum ar fi ca jobul respectiv să fie de actor la Hollywood. Jodie Foster, câștigătoare a două Oscaruri pentru cea mai bună actriță într-un rol principal, a acceptat provocarea. De dragul celor doi fii ai săi a renunțat la o groază de proiecte, pentru că nimic nu-i mai important decât familia: „Chiar dacă ai parte de durata medie a unor filmări, de patru luni, tot ai pregătiri care durează trei săptămâni, întâlniri cu presa aici și peste hotare, dublaj, coperte de reviste, evenimente și premiere – asta îți mănâncă opt luni dintr-un an. E foarte mult. Dacă faci două filme unul după altul, nu mai apuci să-ți vezi copiii niciodată”. Din fericire, în 2014 s-a căsătorit cu actrița și fotografa Alexandra Hedison, deci copiii primesc acum de două ori mai multă atenție și iubire.

Jim Parsons + Todd Spiewak

Starul sitcomului „The Big Bang Theory” a așteptat 15 ani până să se căsătorească în sfârșit cu dragostea vieții lui, directorul artistic Todd Spiewak. Deși Coaliția pentru Familie ne spune că viața unui cuplu gay e plină de perversiuni care nu lasă loc de dragoste pură, Jim Parsons le dă peste bot cu o declarație din adâncul inimii: „Nu mi-am considerat niciodată relația cu Todd un act de activism. E pur și simplu un act de dragoste, cafea dimineața, mers la serviciu, spălat rufe, scos câinii la plimbare – o viață obișnuită, iubire plictisitoare”. Ca orice cuplu fericit.

Neil Patrick Harris + David Burtka

Foto: thenewpotato.com/2018/01/27/dinner-with-david-burtka-neil-patrick-harris/

Celebru pentru rolul lui Barney Stinson din sitcomul „How I Met Your Mother”, Neil Patrick Harris a ajuns să se căsătorească chiar cu colegul de platou David Burtka. Familia a devenit completă în 2010, când cei doi actori au devenit părinți de gemeni, fată și băiat, cu ajutorul unei mame surogat.

Deși cei care vor vota pentru schimbarea definiției familiei sunt convinși că părinții gay sunt o influență groaznică asupra copiilor, Neil Patrick Harris e dovada vie că mitul n-are niciun sâmbure de adevăr: „Cu cât [copiii mei] cresc mai mult, cu atât mai mult ador să fiu tată. Dacă ei cad și sunt OK, dar plâng, David e cel care-i îmbrățișează, iar eu îmi asum rolul <<arată-mi unde doare; hai să vorbim despre asta>>. Provin dintr-o familie de avocați, deci explicația e crucială”.

Sir Elton John + David Furnish

După cinci decenii de turnee muzicale prin întreaga lume, Sir Elton John s-a retras din lumina reflectoarelor ca să poată petrece cât mai mult timp cu soțul său, David Furnish, și cei doi băieți. Legalizarea căsătoriilor între parteneri de același sex i-a îndeplinit artistului britanic un vis pe care nu l-ar fi crezut posibil în veci: „Dacă mi-ai fi spus acum 10 ani că voi sta aici alături de bărbatul pe care-l iubesc și că voi avea doi copii minunați, aș fi zis că mi-ai pus droguri în băutură. Dar viața te bombardează cu provocări și mingi cu efect, iar acești doi copii au apărut într-o vreme când nu credeam că voi avea vreodată copii. Ei sunt cel mai bun lucru din viețile noastre. Nu există cuvinte prin care să descriu cât de mult îi iubim pe băieții ăștia”.

Ce degenerați, nu? Ce vieți murdare și perverse trăiesc indivizii ăștia, pline de iubire și înțelegere reciprocă, completate în unele cazuri de copii fericiți. Cum își permit să-l batjocorească pe Dumnezeu în halul ăsta? Lasă, că vine referendumul la început de octombrie, iar România va avea în sfârșit ocazia să-și exprime dezgustul față de toleranță și libertate.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile