Out of the closet: Tyler, the Creator?

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Tyler, the Creator

Pe noul album al rapperului apar mai multe versuri care sugerează că ar fi gay.

Deși „Scum F**K Flower Boy” apare oficial pe 21 iulie, se pare că este deja disponibil pe marele internet și cauzează un super buzz datorită piesei Garden Shed, în particular.

Pe album, Tyler spune că „I've been kissing white boys since 2004” (pe I Ain't Got Time) și vorbește despre dragoste, pe Garden Shed: „That was real love I was in, ain’t no reason to pretend”. Versurile din continuare atrag atenția asupra sentimentelor pe care Tyler le are față de tipi și a sexualității lui: „Garden shed for the garçons / Them feelings I was guardin' /Heavy on my mind / All my friends lost / They couldn't read the signs / I didn't wanna talk and tell 'em my location / And they ain't wanna walk”. El continuă prin a face referire și la Frank Ocean, prieten și colaborator apropiat al rapperului, also gay: „Truth is, since a youth kid, thought it was a phase / Thought it'd be like the Frank; poof, gone”. Prin „garden shed”, fanii cred că rapperul se referă de fapt la „the closet”, ceea ce, într-adevăr, are sens în tot contextul ăsta, iar prin „poof, gone”, la faptul că a crezut că e doar o fază, dar s-a dovedit contrariul.

De altfel, dacă lăsăm chiar și versurile respective la o parte, cred că oricum aveam toate semnele că ar putea fi gay. Prin 2015, de exemplu, Tyler posta și pe Twitter despre orientarea sexuală și coming out of the closet:

În timp ce anul trecut, în timpul turneului european, posta un desen de-al său în care puteam vedea o siluetă în culorile curcubeului, încercând să iasă `din dulap' & cu un text bubble sugestiv: „Is it safe?”

Cu toate astea, el a fost acuzat de homofobie și misoginism pentru folosirea cuvântului „faggot” & varientele lui de aproximativ 200 de ori pe albumul său de debut, însă a raspuns că „e doar un cuvânt” și că fanii lui gay nu s-au simțit în niciun fel jigniți de asta. Umm, ok. Ulterior, Tyler a creat și un tricou care să promoveze egalitatea de drepturi și să vină în sprijinul comunității LGBTQ: un tricou imprimat cu un simbol white supremacy, în culorile curcubeului. Talk about subverting racism & homophobia.

Întrebat în 2014 dacă crede că ar putea exista rapperi gay, Tyler a dat un răspuns scurt și la obiect, de altfel, extrem de pertinent:

"Maybe one day...but why does that shit matter? Like, if he wanna fuck dudes or whatever, why does that matter? Why do we care? That's so crazy right?”

Deocamdată, Tyler nu a avut niciun răspuns, dar, probabil, ca-ntotdeauna, he doesn't give a fuck. Și foarte bine, you do you, baby boy!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile