A venit oare timpul pentru un comeback The Knife?

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Foto: The Knife

Cele mai noi postări ale trupei pe Facebook sugearează că, într-adevăr, da.

Duo-ul suedez The Knife, format din frații Olof Dreijer (Oni Ayhun) și Karin Dreijer (Fever Ray), s-a despărțit în urmă cu trei ani, după lansarea ultimului album - Shaking the Habitual - în 2013.

De atunci, cei doi s-au concentrat pe proiectele individuale, afirmând că 'we don't have any obligations to continue (as a band)' - Olof a continuat cu piesele lui electro-dreamy, în timp ce Fever Ray a lansat single-ul 'Lives Worth Grieving' pentru un documentar despre filmele porno, în 2016. Nimic nu părea, până de curând, să promită o reuniune a celor doi.

Cu toate astea, pe contul de Facebook al trupei au apărut astăzi două noi postări video, dar și un nou vizual de profil. Primul clip arată un jeleu în formă de cireșe, tăiat în jumătate cu un cuțit, în timp ce al doilea clip - intitulat Mother of Knives Cooking Class -, ilustrează un curs de gătit out-of-this-world, pe muzica de pe ultimul album al duo-ului (piesa Networking).

Ciudățel, artsy, fix la ce te-ai aștepta de la un duo creativ care a citat, în trecut, influențe precum David Lynch și cinematografia coreană.

Rămâne de văzut dacă ne-au pregătit mai mult de-atât, dar până atunci, here's a classic. Doamne-ajută.

Or two. Make it two classics:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile