De ce cred că merită să asculți Tokio Hotel și în 2018

Share
90
Tweet
Tokio Hotel

Dacă și tu ai avut o perioadă de stil emo în adolescență, atunci sigur ai avut și câteva din piesele celor de la Tokio Hotel în playlist.

Tokio Hotel este o trupă formată din patru băieți nemți, Bill și Tom Kaulitz, Gustav Schafer și Georg Listing. Ei au debutat în 2001, cu numele Devilish, primele lor apariții fiind în cadrul unor concursuri de talente din Germania.

Citește și: Nu ai obosit de la agitația orașului? Nu ai nevoie de o vacanță, într-un loc superb, unde toate grijile par să nu mai existe?

În 2005, Bill Kaulitz a fost descoperit de producătorul Peter Hoffmann, care a venit cu ideea de a schimba numele trupei în Tokio Hotel. "Tokio" pentru că acesta era pasionat de cultura japoneză și "Hotel" pentru că băieții își petreceau foarte mult timp în hoteluri, în timpul turneelor.

Tot în 2005 a apărut și primul single al grupului - Durch den Monsun. Acesta a fost începutul răsunător al unei trupe de tineri din Germania care a devenit un adevărat fenomen.

Tokio Hotel

În anul 2007, trupa a lansat și primul album, "Scream", care conține o parte din hiturile nemțești traduse în limba engleză, urmat de primul concert în Marea Britanie.

Eu am fost fană Tokio Hotel. Știam toate melodiile și totul despre viața băieților din trupă. Nu știu când am încetat să-i mai ascult. Cred că imediat cum am ajuns la liceu.

Acum câteva zile am găsit colecția mea de postere cu băieții de la Tokio Hotel. Îmi aduc aminte că îmi cumpăram revistele Popcorn doar pentru posterele cu ei.

Am devenit nostalgică atunci când le-am răsfoit și mi-am adus aminte de perioada când eram înnebunită după stilul emo și încercam să o conving pe mama să mă lase să îmi fac părul ca Bill Kaulitz.

Tokio Hotel

Nu am stat mult să mă plâng de trecerea timpului, așa că am dat un search pe Google să aflu ce s-a mai întâmplat cu băieții de la Tokio Hotel. Am aflat că în 2011, frații Kaulitz, urmați de ceilalți doi membri ai trupei, s-au mutat în Los Angeles.

"Era foarte greu să locuim în Germania, pentru că nu aveam intimitate. Mereu ne urmăreau fanii și nu puteam să ieșim afară fără un bodyguard. De fiecare dată când ne întorceam din turneu și voiam să ne relaxăm, eram bine păziți, ca la închisoare.

Aveam nevoie de o schimbare. Am realizat că avem și noi o viață. Când ești tânăr nu îți dai seama imediat de asta. Ne întorceam acasă și nu știam ce să facem, pentru că nu aveam o viață. Când ești mereu pe drumuri, nu realizezi acest lucru, dar când ajungi acasă, intri într-o gaură neagră, care te absoarbe complet.

Tokio Hotel

De-asta ne-am mutat în Los Angeles, din motive personale. Așa ne-am dat seama că vrem să lucrăm la un nou album și că acest lucru va dura, dar măcar scăpasem de presiunea casei de discuri", a spus Tom Kaulitz, într-un interviu pentru revista Kalblut.

Când toți credeau că trupa s-a destrămat, Tokio Hotel a revenit în 2014 cu un nou album, "Kings of Suburbia" - un mix între rock alternativ, pop rock și electro, destul de diferit față de materialele lor anterioare.

Odată cu mutarea lor în America, a venit și schimbarea. Videoclipul melodiei "Love who loves you back" a șocat fanii trupei. Bill nu mai seamănă cu un personaj anime si nici cu actrița Cher.

Solistul are acum părul scurt și blond, o mulțime de piercing-uri, poartă haine colorate, blănuri și multe accesorii. Fratele său, Tom, a renunțat la codițe, dar are în continuare plete și barbă, în timp ce Gustav a mai pus pe el câteva kilograme. Nu l-am uitat nici pe Georg, care deși nu mai are părul lung, a rămas la fel de serios și încruntat.

În 2016, Bill Kaulitz a debutat solo, cu un alt nume de scenă, Billy, și a lansat și un EP, "I'm Not Ok". Una dintre melodiile de pe acest material, "Love Don't Break Me", mă duce cu gândul la stilul lui Zayn Malik, iar daca nu mă credeți puteți urmări videoclipul de mai jos.

În 2017, Tokio Hotel a lansat albumul "Dream Machine" care arată cât de mult și-au schimbat stilul muzical, dar și aspectul.

Mie îmi place mai mult noua trupă Tokio Hotel. Se pliază mai bine pe piața din prezent și cred ca au luat decizia potrivită cu mutarea în LA. Tu ai ascultat noile piese ale băieților?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile