Justin Bieber, „vinovat” pentru cel mai vizionat videoclip din istorie

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
despacito

Despacito a bătut multe recorduri. De curând a devenit și cel mai vizionat videoclip din istorie, pe YouTube atingând cifra de 3 miliarde de vizualizări, în doar şapte luni de la lansare.

„Ce onoare... cel mai vizionat videoclip din istorie şi primul care atinge cifra de 3 miliarde de vizualizări... şi e în spaniolă! Mulţumesc tuturor celor implicaţi, fanilor pentru că au sărbătorit acest cântec cu noi şi mulţumesc Puerto Rico pentru că a fost cea mai frumoasă scenă din lume. Trăiască muzica latino!”, a scris Fonsi pe contul său de Instagram.

Însă Fonsi a uitat să-i mulțumească și celui care l-a făcut celebru, „vinovatul” pentru popularizarea acestei piese: Justin Bieber. Da, fără Bieber, e greu de crezut că piesa lui Fonsi ar fi reușit să devină atât de populară.

Despacito era o piesă cu un succes moderat înainte ca Bieber s-o remixeze. De exemplu, aceasta era numărul unu în topul Hot Lation Songs, dar ocupa doar poziția #44 în topul Hot 100. Imediat după ce Bieber a remixat-o, Despacito a ajuns pe #9 în Billboard Hot 100. Pe 27 mai a ajuns pe #1 și a rămas acolo timp de 10 săptămâni și încă nu a apărut o altă piesă care să o detroneze.

Versiunea lui Bieber a stat 13 săptămâni pe primul loc în topul Digital Song Sales.

Cu peste 3 miliarde de vizualizări, Despacito a depășit clipul lui Wiz Khalifa, See You Again, care în luna iulie devenise cel mai vizionat din istorie.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile