Drake a lansat mult așteptatul More Life, iar internetul nu a dezamăgit nici de data asta

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Foto: Instagram

Colaborări cu artiști grime din Marea Britanie și zeci de meme-uri și comentarii on-point pe internet - cam așa am rezuma experiența More Life.

După luni de așteptări, Drake a lansat noul album More Life pe 18 martie, album lăudat ca fiind unul dintre cele mai bune ale rapperului, cu 22 de piese care au potențialul de a deveni super hit-uri ale genului. După cum mă așteptam și eu personal, albumul e de 10 cap-coadă și e printre puținele pe care chiar le-am cumpărat în ultimul timp, evident, pe lângă Views, precedentul proiect semnat Drake (remember that song, One Dance? Ei bine, Madiba Riddim de pe More Life are potențialul să depășească succesul ei).

Printre colaborările cele mai mișto de pe More Life n-aș putea să nu menționez piesele cu Giggs, rapper britanic pe care ar trebui să-l asculți măcar o dată, interlude-ul lui Skepta, artist grime care în 2016 a primit premiul Mercury (pentru care erau nominalizați, printre alții, și David Bowie sau Radiohead), și piesele feat. Travis Scott, Sampha, Lionel Richie sau Quavo. A, și dacă te așteptai la celebra piesă cu J.Lo – mai știi când specula toată lumea ca ar fi iubiți and then it turned out it was strictly business? -, află că de fapt colaborarea mult așteptată se referă la Teenage Fever, piesă pe care apare un sample classic al lui Jenny from the block. Yep, pe Teenage Fever poți auzi iconica If you had my love, aia pe care-o ascultam toți când eram mici și J.Lo încă era ”din cartier”. Mișto oricum - de ascultat, clar.

Trecând peste bucuria inițială pe care am trăit-o după prima ascultare More Life, ajung la reacția internetului și crede-mă că puțini au fost ăia care nu au apreciat albumul măcar atât cât l-am apreciat eu. Iată, deci, the best of the best:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile