Un show must-see toamna asta - Golan Symphonic la Arene, cu special guest J.Bernardt

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Golan

Chiar dacă vara se termină curând din punct de vedere calendaristic, asta nu înseamnă că se va încheia și distracția noastră.

Bucureștiul este în continuare mega activ, iar noi avem de unde alege atunci când orașul ne arată oferta event-urilor sale.

Uite, spre exemplu, te-aș sfătui să nu-ți faci planuri pe 22 septembrie, deoarece te așteaptă un concert must-see, mega tare - Golan Symphonic la Arene, cu special guest J.Bernardt.

Golan Symphonic

Golan va urca pe scena Arenelor Romane într-o formulă diferită, armonizând muzica electronică, vocea și instrumentele live.

După ce anul trecut trupa a susținut în premieră la IMapp, în fața a peste 40.000 de persoane, primul show sub umbrela conceptului Golan Symphonic, cu o orchestră formată din 40 de instrumentiști cu coarde (vioară, violă, violoncel, contrabas), anul acesta va duce limitele acestui proiect la un nou nivel, completând orchestra cu 20 de suflători.

Va fi cea mai impresionantă producție a trupei de până acum, iar lineup-ul este completat de J.Bernardt, iar noi nume vor fi anunțate în curând. Ne vedem acolo, nu?

Golan

Psssst, cine-i J.Bernardt

J.Bernardt este proiectul solistului trupei de rock belgiene Balthazar, reușind într-un timp foarte scurt să impresioneze scena alternativă de R&B, folosind în melodiile sale synthuri fresh și o voce soul inconfundabilă. Wicked Streets, cel mai cunoscut single al artistului s-a aflat în topul Shazam "Romania Top 100".

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile