SZA are un clip nou pentru Supermodel și este extreeem de dreamy

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Foto: Supermodel / Apple Music

„I can be your Supermodel if you believe, if you see it in me”

Cine se uită la Insecure, adică serialul ăla mișto HBO, cu Issa Rae, știe deja că piesa lui SZA a avut o apariție surpriză în ultimul episod - ceea ce n-a făcut decât să întărească sentimentul meu că ăsta chiar e unul din cele mai tari seriale la momentul actual, și care a făcut-o și pe artistă extrem de fericită, se pare.

Iar asta pentru că, la nici 24 de ore mai târziu, SZA a lansat și videoclipul pentru Supermodel - fără niciun fel de anunț în prealabil, ci doar cu un post pe Instagram care spunea ”Supermodel. Today”.

Video-ul în sine este unul foarte dreamy, în tonuri blânde, în care o vedem pe artistă urmând un grup de fete costumate în zâne, într-o pădure. Pe parcurs, îi vedem transformarea într-o femeie plină de încredere, ea purtând doar o pereche de underwear inscripționați CTRL (titlul albumului ei), un crop top, un kimono din voal & cu inserții din blană și, evident - cum atlfel? -, o pereche de stiletto amețitor de înalți.

Finalul clipului ne-o arată înconjurată de zeci de fete-zâne, aruncând petarde spre tipul good-for-nothing la care face referire întreaga piesă (Leave me lonely for prettier women / You know I need too much attention for shit like that / You know you wrong for shit like that).

Bravo, soro, ne super place! Anyway, vezi clipul regizat de Nabil, disponibil în exclusivitate prin Apple Music, aici, și spune-ne cum ți se pare.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

SZA CTRL
Arată comentariile