Rita Ora este o corporatistă rebelă în noul videoclip, Your Song

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursa foto: facebook.com/RitaOra

Noua piesă a Ritei Ora are tot ce-i trebuie că să devină acel hit al verii care te va enerva incredibil de mult, pentru că va fi difuzat peste tot în exces.

Așa cum era de așteptat, Your Song are și un videoclip cu sex appeal, în care Rita Ora este o corporatistă rebelă ce-și rupe hainele cuminți de birou și fuge dintr-o companie unde toți angajații sunt niște hipsteri tatuați, dar în costume. Fuge cu un BMW roșu prin Vancouver pentru a-și întâlni iubitul, în timp ce cântă că nu mai vrea să audă cântece triste și că e îndrăgostită.

Faptul că piesa este compusă de Ed Sheeran se simte și va contribui la statutul de hit pe care Your Song îl va atinge în curând (sau l-a atins deja).

Your Song e primul single de pe viitorul album al Ritei Ora, despre care ea spune că este destul de diferit de ce a mai făcut până acum.

“I wanted people to really hear my voice. So much has changed for me since then personally and professionally which has allowed me to develop as an artist… I cannot wait to take these new songs out on tour, that’s what I live for. As soon as I get the chance I’m going to hit the road with a band.”

Rita Ora va ajunge în România în această vară, la festivalul Neversea. Deci, e foarte posibil să cânte acolo câteva dintre noile sale piese.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile