Share
Tweet

Foto: facebook.com/statusuripenibile01

1. Întoarce-te la școală

Știi cine altcineva-ți ția mai vrut binele în viață? Gramatica limbii române. Dar tu nu ai băgat-o în seamă, nu ai ținut cont de sfaturile ei. Ar trebui să iei de la capăt școala primară și să nu mai faci umbră pământului degeaba de data asta.

2. Nu-ți fie teamă să folosești litera C

E doar o literă, nu o să te muște! De ce simți nevoia s-o înlocuiești peste tot cu K? Kear fi să skriem și noi așa? Fără kratimă, logik. Pune mâna pe o karte și învață să scrii normal!

3. Nu te mândri cu faptul că ești o curvă

Recunoașterea problemei e primul pas înspre rezolvarea ei. Publicarea ei pe Facebook NU se regăsește printre etape. Ești o c**vă? Bravo ție! Deja te dăduse poza de gol, nu mai era nevoie de descriere.

4. Nu confunda Facebook-ul cu un site matrimonial

Dacă Bia caută iubit, ei îi urăm succes și celor interesați le urăm înțelepciune. Nu de alta, dar să nu-ți dai seama că ceva e putred în afacerea asta ,,urgentă” înseamnă să ai capul mai sec decât umorul englezesc.

5. Nu-i mai lăsa pe băieți să se îndrăgostească de tine dacă nici măcar nu știi cum se scrie verbul

Bine, se zice că cine se aseamănă se adună. Dacă cineva poate iubi un astfel de specimen, e greu de crezut că-i mai breaz. Dar măcar lăsați analfabetismul să-și facă de cap prin mesajele voastre personale, nu mai intoxicați tot Internetul!

6. Renunță la impresia că lumea vrea să fie ca tine

Nimeni nu vrea să fie ca tine. Ai inima de copil și creierul pe măsură. Lumea întotdeauna aspiră la ceva superior, așa că TU ar trebui să vrei să fii ca un… struț, să zicem. Măcar el știe să-și bage capul în pământ când trebuie.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile