Dragostea de... pisică – Așa își manifestă felina ta afecţiunea faţă de tine

Share
1K
Tweet
pisica Foto: shutterstock.com

În timp ce câinii sunt prietenii ăia afectuoși, inteligenți și curioși, pisicile sunt mai independente și își declară iubirea față de stăpânii lor în maniere mult mai subtile.

Chiar dacă felinele nu sunt ușor de citit, au propriile lor moduri de a-și exprima iubirea.

Toarce puternic

Este adevărat că pisicile torc mai mereu, însă tipul ăla de tors care le mișcă tot trupul le ajută să se relaxeze și să se bucure de sentimentele de mulțumire.

Ridică coada

Vârful cozii care zvâcnește arată bucuria. Dacă își ridică coada când ești prin preajmă, este un semn că te respectă.

Te lovește cu capul

Este echivalentul unei îmbrățișări puternice. Acest gest înseamnă că are încredere în tine și că se simte în siguranță în prezența ta.

Te mușcă

Poate fi o mușcătură din dragoste sau una nervoasă. Însă este ușor să-ți dai seama, pentru că una doare, pe când cealaltă doar te gâdilă.

Dacă pisica ta recurge la un astfel de gest, încearcă să-ți transmită toată dragostea din lume.

Stă cu burta-n sus

Dacă mâța ta se aruncă pe podea și începe să se rostogolească, încearcă să-ți obțină atenția. Felinele își arată burta doar atunci când au încredere. Iar ăsta este un semn că se simte iubită și protejată.

Clipește lent

Să știi că pisicile fac contact vizual decât cu cei pe care îi iubește și în care au încredere. Este o modalitate de a-ți transmite că este mulțumită, liniștită și că are încredere în tine.

Te spală

Dacă îți linge părul sau urechile, înseamnă că are grijă de tine, e un semn de mare afecţiune. Îngrijirea este unul din semnele cele mai evidente de prietenie și afecțiune ale pisicii tale.

Iar dacă îți mângâie tot trupul, încearcă să-ți spună cât de mult te adoră.

Doarme cu tine

Dacă pisicii tale îi place să doarmă în poala ta sau se așează pe pieptul tau, fața ta sau lângă tine, este un semn clar că se simte protejată și iubită.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile