Gabriela Firea a primit de ziua ei o bicicletă cu care să se plimbe pe pistele pe care nu le avem

Ioana Motoc

HOT on Web
Share
Tweet
Gabriela Firea. Pe bicicletă. În interior./Sursă foto: Facebook

Dădeam eu scroll în News Feed în căutare de subiecte şi am dat peste poza asta, care m-a trimis ulterior pe profilul doamnei primar general.

Apparently, ieri, 13 iulie (zi cu ghinion pentru unii), a fost ziua de naştere a Gabrielei Firea, ceea ce înseamnă că e Drac, pardon, în zodia Rac.

Aşadar, doamna Firea a primit de ziua dumneaei o bicicletă, în condiţiile în care bucureştenii nu numai că mai au de aşteptat vreo două vieţi până când vor avea şi ei biciclete care purifică aerul, dar nici măcar nu ne bucurăm de piste pentru ele. Decât de unele prost făcute pe care oricum preferăm să mergem ca pietoni, de frică să nu ne cadă bucăţi de bloc în cap. Pe cap. Whatever.

De fapt, având în vedere această iniţiativă, doamna Firea pare să fie destul de obsedată de biciclete, aşa că nu ne-ar mira să şi-o fi cumpărat-o singură. Pentru show off. Şi pentru promovarea ideilor sale geniale.

Ca să ştiţi, Gabriela Firea a construit nici mai mult, nici mai puţin de 0 kilometri de piste de biciclete de când e primar.

Comentariile de pe Facebook sunt priceless.

Şi încă ceva, că era să uit: ce mama naibii caută Maia Morgenstern în poza asta?!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile