Articol sponsorizat

Cum să mănânci ca animalul fără să te simți vinovat

Share
128
Tweet
Cum să mănânci ca animalul fără să te simți vinovat (foto: 123rf.com)
Cum să mănânci ca animalul fără să te simți vinovat (foto: 123rf.com)

Cu toții tânjim după fizicuri de Barbie sau de Ryan Reynolds, dar e loc în visele noastre și pentru pizza sau dulciuri. E o luptă interioară continuă. Chiar dacă uneori cedezi poftelor, o bătălie pierdută nu înseamnă automat pierderea războiului. Dar dacă tot cedezi, măcar fă-o până la capăt!

Viața e prea scurtă ca să mănânci salate.

Fără discuție. (foto: twitter.com)

Gândește-te că ai o singură viață de care trebuie să profiți la maximum. Nu-i păcat să ți-o petreci mâncând în scârbă verdețuri și alergând prin parc până leșini? Nu zicem nici să mănânci ca spartu’ la fiecare masă, că atunci devii Obelix. Zicem doar că n-are rost să intri-n depresie după fiecare abatere de la dietă. Don’t worry, be happy!

Burta e o dovadă de bunăstare.

Uite și dovada. (foto: twitter.com)

Oricine poate face burtă, dar trebuie să fii barosan ca s-o întreții pe termen lung. Gândește-te la asta data viitoare când comanzi pizza, ca s-o mănânci cu zâmbetul pe buze.

În unele țări, grăsimea e considerată sexy.

Yeah, baby! (foto: quickmeme.com)

The bigger, the better. Ăsta-i standardul de frumusețe în țări precum Mauritania, Nauru, Samoa sau Tonga. Pariu că acum te apuci să le cauți pe Google Maps.

Nu poți schimba trecutul, dar poți învăța din el.

„Lion King” e o culegere de vorbe înțelepte. (foto: imgur.com)

Spre exemplu, după ce golești o pungă întreagă de napolitane Alfers dintr-o răsuflare, înveți cât de bune pot fi. Înveți că sunt atât de crocante încât se zguduie pământul când le mesteci. Înveți limitele stomacului tău, ca să le poți depăși. Luându-ți notițele astea, nu faci altceva decât să respecți proverbul.

Fă sport înainte.

Life hack

Când știi că te așteaptă un festin, suie-te pe-o bicicletă eliptică sau pe-o bandă de alergat. Scapă de cât mai multe calorii, ca să le poți recupera ulterior la masă. Dacă faci calculele cum trebuie, poți să mănânci ca animalul fără să ieși pe plus la cântar.

Ascult-o pe Carmen Șerban:

Piesa se cheamă „Adio, dietă, am verighetă”, dar eu o consider „Imnul fripturii”. Carmen Șerban pune punctul pe i și recunoaște cu voce tare ce gândește orice român după nuntă. Momentul în care-ți bagi picioarele în presiunile sociale chiar merită sărbătorit!

Arată comentariile