Fă asta în fiecare dimineață și vei avea o zi productivă

Share
34
Tweet
Trucuri dimineata Foto: shutterstock.com

Cum spune și proverbul, ziua bună se cunoaște de dimineață.

Însă cum să fii happy și bine dispus la prima oră când tu urăşti dimineţile, mai ales când ştii că urmează o zi plină.

Iată câteva trucuri pentru a începe ziua cu energie şi poftă de viaţă.

Nu amâna alarma

Recunosc, și eu o amân de 2-3 ori, pentru 10-20 de minute în plus de somn. Din nefericire, nu mă ajută să mă odihnesc mai bine, ci doar îmi creează o stare de nervozitate.

De câte ori amâni momentul trezirii, creierul tău ştie că mai are câteva minute de somn şi încearcă să reintre în starea de somn.

Bea apă

După ce te ridici din pat, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să bei un pahar cu apă. Acesta va da corpului lichidul pe care l-a pierdut peste noapte.

Lumină naturală

Considerată de unii o tortură dimineața, lumina soarelui te trezește instant. Este cea mai bună metodă de a-i spune creierului că este timpul să se trezească.

Mănâncă un mic-dejun sănătos

Un mic-dejun format din carbohidrați, proteine și cereale integrale îți oferă energie pentru întreaga zi. Dacă sari peste el, muşchii şi creierul nu vor avea suficient combustibil pentru a funcţiona cum se cuvine.

Muzică, de la prima oră

Atunci când asculți muzica preferată, corpul tău începe să elibereze dopamină, având ca rezultat faptul că te simți mai fericit. Așadar, dă-te jos din pat, fă-ți o cafea, apasă play și fii un om fericit.

La curent cu noutățile zilei

În timp ce servești micul-dejun intră pe Noizz.ro și citește cele mai cool știri ale zilei. Sau ascultă un jurnal de știri la Tv și astfel vei începe ziua mai într-un mod mai activ.

Puțină gimnastică

Știu că e greu să te trezești dimineața și că lenea e mare. Dar gimnastica de dimineață pune în mișcare circulația și activeaza metabolismul, dându-ți mai multă energie decât cofeina.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile