Filme din anii '90 care ne-au bucurat copilăria

Share
Tweet
Foto: MovieStills DB

Anii '90 au avut un farmec aparte. Pe vremea aia, dacă aveai video cu casete VHS, erai considerat cel mai cool și bogat om din gașcă.

Mai scump decât o Dacia, aparatul video reușea să strângă în sufragerie toată familia și toți prietenii. Eram înnebuniți după serile care începeau cu un film bun și se terminau în zori, cu pufarine, gumă Turbo, eugenii, salam de biscuiți și Cico.

Astea sunt câteva dintre filmele care erau la modă când nu existau DVD şi BluRay

Beethoven

Sigur îți aminteşti de Beethoven, imensul St. Bernard care, fără voia sa, devine pacostea familiei. Este un film pe care merită sa-l vezi și acum.

The Parent Trap

Filmul ăsta a bucurat zeci de copii, adolescenți și chiar adulți. Este o adaptare modernă a clasicului “The Parent Trap” a cărui poveste o descoperă fiecare generaţie din 1961 până în prezent.

Free Willy

Este povestea unei prietenii ieșite din comun dintre un băiețel și o balenă ucigașă.

Maska

Mrs. Doubtfire

Ți-a provocat atâtea hohote de râs, încât nu ai cum să uiți filmul ăsta. A apărut în 1993 și ilustrează imaginea reală a vieții unor copii cu părinți divorțați.

Flubber

Vă aduceți aminte de Casper?

Jumanji

Jumanji este un film fantastic de aventură din 1995. Povestea este despre un joc supranatural care aduce în lumea reală animale, vegetație și alte obiecte din junglă când cineva arunca cu zarurile.

Space Jam

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile