Irina Loghin face concurență serioasă vlogger-ițelor de beauty prin acest video în care ne învață "cum să ne demachiem"

Ioana Motoc

HOT on Web
Share
90
Tweet
Irina Loghin/Sursă foto: YouTube-Irina LoghinOficial

Internetul e pe burtă de râs de când a ieșit la iveală acest video cu Irina Loghin pe care lumea îl compară cu un vlog. Dar titlul dat acestui articol e cât se poate de serios.

Nu știu, sincer, ce e mai amuzant, faptul că această doamnă ne învață cum să ne plesnim fața ca să scăpăm de "gușuliță", faptul că Irina Loghin are canal de YouTube sau faptul că acest filmuleț are vreo 2 ani vechime, dar toți "păreriștii" au scris că interpreta de muzică populară și-a făcut vlog de beauty.

Bineînțeles că atitudinea românului e aceea de critică la inițiativa cântăreței. Comentariile de pe YouTube sunt pline de hate, lumea o jignește, se crucește, ia în derâdere gestul său, deși femeia nu a vrut decât să dea un sfat.

Am ales două comentarii din tabera oamenilor mișto, care chiar mi s-au părut relevante:

Comentariu 1
Comentariu 2

Ce nu înțelege românul e că este loc pentru toată lumea sub soare, atâta vreme cât nu ne dăm în cap unii altora și, dacă stăm să ne uităm la femeia asta, lăsând la o parte gusturile vestimentare și alte cele, parcă n-ar fi rău să ne menținem și noi așa pe la 76 de ani (78 în prezent).

Așa că voi râdeți cât vreți, dar nouă dați-ne uleiul ăla de măsline!

Singura sugestie pe care am avea-o de oferit persoanei cu care împodobește Fuego bradul e să-și aleagă mai cu grijă target-ul. Căci, cel mai probabil, cei care o plac nu prea petrec timp în mediul online. Just saying.

Oricum, treaba asta va deveni virală. Dacă încă nu e.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile