Leonardo DiCaprio a donat 20 de milioane de dolari unor organizații care luptă cu încălzirea globală

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: vimeo.com

Americanii au simțit pe pielea lor efectele încălzirii globale, dar președintele Trump tot nu e convins că trebuie luate măsuri în acest sens.

Noroc cu vedete precum Leonardo DiCaprio, care nu doar că se implică în evenimente caritabile pentru strângeri de fonduri pentru salvarea anumitor specii pe cale de dispariție, dar și donează sume imense de bani pentru organizații ecologiste ce încearcă să schimbe lume în bine.

Iată ce a spus Leo înainte să facă aceste donații:

„Am fost martorii unor furtuni, incendii de vegetați și secete fără precedent, iar specii de animale și plante dispar într-un ritm îngrijorător. Unii dintre noi am ascultat avertizările comunității științifice în legătură cu încălzirea globală încă de la începutul anilor 1990. În proporție de 95% omul este de vină pentru efectele devastatoare ale încălzirii globale. Totuși, în ciuda cantității imense de dovezi științifice, încă există un nivel de ignoranță incredibil de mare, iar oamenii care ar trebui să facă cel mai mult pentru a ne proteja aleg să nu facă nimic.”

De asemenea, actorul a mai declarat că este șocat că nici măcar uraganele Harvey și Irma nu au reușit să-l convingă pe Trump că SUA trebuie să lupte cu încălzirea globală, dar că speraă că se va trezi la un moment dat, înainte de a fi prea târziu.

Mai jos poți urmări integral și documentarul realizat de Leo, despre încălzirea globală:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile