Poate n-ai vrea să crezi, dar e adevărat - o colecție de inepții savuroase, scoase pe gură de Petre Daea, ministrul agriculturii

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
63
Tweet

Dacă-l citești pe Caragiale și apoi te uiți atent la România din prezent, ai să observi cum personajele sale și-au găsit roluri și în contemporan, atât de bine se mulează trecutul cu prezentul, mai ales când vorbim de oameni în funcții de conducere.

Petre Daea, ministrul agriculturii din România, se încadrează perfect în această schemă și lasă la vedere o personalitate care pur și simplu nu-ți poate fi indiferentă.

E o situație de "râsu'-plânsu'", cum ne mai place nouă românilor să zicem, dar adevărul e că mai bine râzi, decât să plângi, mai ales că nu-ți rămâne altceva de făcut.

Nu știu dacă ai stat vreodată să te uiți mai bine la Daea și să-ți rupi din timpul prețios pentru a-i asculta filozofiile și vorbele de duh, dar tare te invit să o faci - garatez o experiență memorabilă.

Petre

Am reușit să pun cap la cap câteva dintre frazele de glorie ale lui Petre, om simplu, născut în Mehedinți, cu drag de agricultură și iubire mare de OI.

Nu ți-aș recomanda să pui la suflet cele de mai jos, să nu cumva să te apuce depresia și să crezi că România a devenit o țară de jucărie pe care n-o mai repară nimeni nici de acum într-o 100 de ani, ci să încerci să înțelegi poate puțin mai bine cine sunt oamenii care ne conduc. Sau cine e Petre, în cazul de față.

Lipsit de orice formă de diplomație sau coerență, Daea le scoate pe gură așa cum îi vin, că, vorba lui: "Mie nu-mi suna mintea: 'ocupat'!"

N-are sens s-o mai lungim aiurea, când declarațiile de mai jos sunt sarea și piperul, nuca-n perete și fix ceea ce aveam nevoie mai puțin de la un ministru care încearcă să fie funcțional. Nu e cazul, stai garat:

Petre

Daea despre zilele săptămânii, cum se trezește și când se culcă:

Petre și ce crede el despre țărani, ciobani și agricultori

Petre

Daea și cam ce crede el despre MAREA LUI IUBIRE - oaia

OI

Petre despre el, cu bune și rele, fără ocolișuri

Petre

Daea și un citat profund despre VACĂ, acest animal WOW

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

petre daea ministrul agriculturii vorbe perle
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde