Atunci când nu umblă la Legea Salarizării, Lia Olguța Vasilescu ne dă cu moda în cap

Ioana Motoc

HOT on Web
Share
59
Tweet
Lia Olguța Vasilescu/Foto: Facebook

Face ce face Lia Olguța Vasilescu, că iar ne vine să mai scriem câte ceva despre ea. De data asta nu e vorba nici despre salarii, nici despre ONU, nici despre engleza de baltă. Nici măcar despre propunerea de a poza în Playboy n-o să vorbim, deși, având în vedere episodul de astăzi din Parlament, n-o vedem pe doamna ministru dându-se în lături de la extravaganțe.

Dar ca să înțelegeți ce a făcut-o pe însăși Lady Gaga geloasă (nooot!), priviți mai jos:

Pantofi Lia Olguța Vasilescu/Foto: captură Realitatea TV

Așa s-a prezentat Lia Olguța Vasilescu în această dimineață la Parlament. Bun. N-o să ne legăm de prețul pantofilor, nici de contextul în care au fost purtați, nici măcar designer-ul nu ne interesează.

Am glumit. O să ne legăm de absolut tot. Pentru că nici toată deschiderea la minte din lume, nici tot miserupismul în materie de styling și nici măcar relativitatea cuvântului "estetic" nu ne pot convinge că cineva ar trebui să aleagă vreodată să poarte așa ceva.

Cine-a spus că gusturile nu se discută n-a trăit s-o vadă pe Lia Olguța Vasilescu azi în Parlament. Hai c-am exagerat! Fie, reformulăm! Așa ceva nici pe podiumurile prezentărilor Haute Couture nu e în regulă să vedem. Mi se pare că e una dintre cele mai safe situații în care poți folosi cuvântul "kitsch".

N-am cunoștințe serioase despre modă și nici nu cred foarte mult în studiul stilului vestimentar, cât în simțitul lui, dar nu știu cum să vă spun că în momentul în care mâna mea dreaptă a vrut să treacă articolul ăsta în categoria "Fashion", mâna mea stângă i-a dat una și a început să râdă zgomotos.

Stați, că poate nu mă credeți, să vă mai arăt o dată:

Pantofi Lia Olguța Vasilescu/Foto: captură Realitatea TV

Da, în Parlament. Chiar în interiorul clădirii. Pe hol. În fața presei. Elena Udrea, ne lipsești!

Stați să-i vedeți și mai de aproape:

Pantofii Liei Olguței Vasilescu/Foto: unitednude.com

Site-ul din descrierea fotografiei este cel de pe care puteți achiziționa perechea de încălțăminte care vă va face să vă simțiți drept surori de pantofi cu Lia Olguța Vasilescu.

Iar dacă pantofii ăștia v-au dus cu gândul la ceva și nu ați identificat încă la ce, vă ajut tot eu. Ta daaa!

Deschizător de sticle în formă de cizmă/Foto: okazii.ro

Nu-i așa c-am nimerit-o? Tocul pantofilor Liei Olguța Vasilescu arată ca un deschizător de sticle în formă de pantof. #pantofception

Atât am avut de zis. Iulia Albu, preia ștafeta!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile