Ea este tipa care suferă de sindromul Down, devenită imaginea unui cunoscut brand de cosmetice

Share
11
Tweet
Katie Meade Foto: Instagram/beautyandpinups

Pentru prima dată în lumea modei, un model cu sindromul Down a devenit imaginea unui cunoscut brand de cosmetice .

Katie Meade, campioana paralimpică în vârstă de 32 de ani, a devenit imaginea produselor „Fearless”, dintr-o linie de îngrijire a părului.

Curajoasă din fire, Katie a acceptat propunerea brandului Beauty & Pin-ups de a deveni ambasadoare a mărcii. Dar tânăra nu a fost aleasă pentru handicapul ei, ci pentru lecția de viață pe ne-o dă, pentru puterea și curajul cu care a reușit să treacă peste încercările vieții.

„Katie este formidabilă. Din momentul în care am ales numele liniei, „Fearless”, totul a fost ușor. Am știut că doar Katie ne poate ajuta să transmitem mesajul campaniei și îi mulțumim că a aceeptat să fie ambasadoarea acestui brand” – a declarat inițiatorul campaniei.

În ciuda bolii cu care se confruntă, modelul a reușit să-și construiască o cariera impresionantă – este un sportiv apreciat, medaliat cu aur în competițiile paralimpice, dar și ambasadoare a organizației „Best Buddies”, care se ocupă cu stoparea izolării persoanelor cu dezabilități.

„Vreau ca persoanele cu dizabilități să știe că pot avea abilități ca mine. E visul meu să pot străluci și sunt fericită să împărtășesc această reușită cu voi. Frumusețea aparține tuturor”, mărturisește tânăra.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile