Tipa asta și-a fotografiat corpul imediat după ce a născut și are un mesaj pentru toate femeile

Share
37
Tweet
Eliz Foto: Instagram / Noizz.rs

Australianca Eliz Gros este mamă a trei copii și a decis să vorbească despre ce se întâmplă cu adevărat cu corpul unei femei dupa naștere.

În iulie, a postat o fotografie pe Instagram în care apare dezbrăcată sub duș, la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Willa. Femeia a vrut să încurajeze discuția despre transformarea corpului unei femei după naștere, iar după trei luni de tăcere, provoacă atenția oamenilor cu un mesaj pe rețeaua de socializare.

Eliz își dorește să atragă atenția că nu toate femeile își revin spectaculos după naștere și că acest lucru este absolut normal.

"Să vorbim despre modificările corpului după naștere. I-am cerut prietenei mele să mă fotografieze la câteva ore după naștere, când eram cel mai vulnerabilă. Am avut dureri și am fost plină de emoții. Am fost încântată să îi urez bun venit fetiței noastre și să fiu mândră de corpul meu și de ceea ce am reușit să fac. Este un sentiment ciudat să te uiți în jos și să îți vezi burta de gravidă și să ții copilul în mâinile tale. Nu este ușor să te întorci acasă cu bebelușul tău și să poarți haine pentru femei însărcinate. Toată lumea mi-a spus că sunt tânără și că îmi voi recupera rapid vechea silueta. Dar știi ce? N-am mai făcut-o.

Cu fiecare copil am primit un kilogram și câteva lovituri. Mă acopeream în primele etape după naștere. Nu îmi placea să mă văd, de ce ar trebui să mă vadă și alții? Abia după cel de-al treilea copil mi-am dat seama că acel corp postnatal nu era ceva care ar trebui acoperit. Și sunt mai mult decât mândră de corpul meu. Sunt mândră că al meu corp este capabil să nasca pe cale naturală. Nu mi-e rușine de vergeturi. Ar trebui să sărbătorim corpurile după naștere. Corpul femeii este incredibil și sunt mândra de cum m-a schimbat", a mărturisit tipa.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile