După ce a învins cancerul, tipul ăsta şi-a tatuat 90% din suprafaţa corpului, inclusiv ochii

Share
12
Tweet
Adam Curlykale Foto: Youtube.com

Astăzi îl cunoaştem pe Adam Curlykale, în vârstă de 32 de ani, care şi-a făcut primul desen pe piele în urmă cu 12 ani, după ce s-a vindecat de cancer.

S-a născut în orașul rusesc Kaliningrad, dar a crescut în Polonia. În prezent locuieşte în Anglia, iar primul tatuaj şi l-a făcut la vârsta de 20 de ani. A fost un mesaj timid care spunea: „I am (Eu sunt)”.

Acum, la vârsta de 32 de ani, majoritatea corpului său, inclusiv ochii, sunt tatuați. Doar 10% din corpul său a rămas fără cerneală. Dar nu intenționează să se oprească aici şi plănuieşte să-și tatueze și restul corpului.

"Plănuiesc tatuajele mele. Am o viziune asupra mea şi fac tot ce am făcut. Viața este prea scurtă pentru a mă întreba ce-mi aduce ziua de mâine. Viața este aici și acum".

Cum a ajuns Adam să trăiască aşa?

La vârsta de 20 de ani a fost diagnosticat cu cancer de colon. După câteva luni de chimioterapie, terapie moleculară și alte intervenții medicale, sistemul său imunitar a fost complet slăbit, ajungând să rămână cu urme pe trup. Pielea a devenit albă, mult prea albă.

Apoi s-a luptat cu depresia și cu tulburările de alimentație, dorindu-şi chiar să se sinucidă.

"Nu m-am acceptat. Tatuajul m-a ajutat să-mi redescopăr trupul. Și să mă văd frumos din nou".

"Oamenii ca mine nu apar în mass-media. Oamenii se tem, nu le place să promoveze modificarea corpului. Uneori simt că privirea este inamicul meu. Nu am vrut niciodată să fiu doctor, avocat sau preot. Dar de multe ori, felul în care arăt mă împiedică să am o slujbă normală”.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile