Trendul care sfidează singurătatea și-ți propune să te căsătorești tu cu tine

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Tu cu tine

"Hi. It's Carrie Bradshaw. I wanted to let you know that I'm getting married. To myself. I'm registered at Manolo Blahnik​. So thanks. Bye", a spus eroina din Sex and the City, într-unul dintre episoadele serialului popular.

Contextul e următorul - ea participase la petrecerea unei prietene care urma să devină mamă, iar în timpul sindrofiei, cineva i-a furat pantofii în valoare de 500 de dolari.

Când a sunat viitoarea mamă să-i spună că-și vrea pantofii înapoi, aceasta i-a spus că nu-și permite. Sătulă să dea bani pe petreceri de genul, fără să-i iasă nimic la schimb, Carrie a dat mesajul de mai sus.

Carrie

Episodul a fost unul revoluționar pentru femeile singure și iată că, ani buni mai târziu, cineva a format întreaga poveste într-un business și un trend - sologamy. Adică un nou termen pentru "single", dar care implică și "the next step" și anume o căsătorie între tine și tine. Lol.

Conceptul are la bază o idee bună - și anume că e ok să fii doar tu cu tine și că iubirea celor din jur vine abia după ce ajungi să te iubești pe tine și bla, bla, bla - însă să nu uităm că vorbim totuși de o afacere.

Tu cu tine

Ah, și să nu uit și cea mai importantă parte - acest gen de site există pentru a te reconecta cu tine și a-ți aduce aminte zilnic de cât de importantă ești tu pentru tine, indiferent dacă ești căsătorită sau nu.

I married me
I married me

Există acest site - IMarriedMe.com - care te ajută să-ți organizezi propria nuntă. Poți cumpăra de aici verighetă, jurăminte pe care să ți le citești ție și citate încurajatoare de genul "cred în mine" sau "visează măreț".

Tu cu tine

Dacă ești curios cum arată o astfel de căsătorie, atunci te invit să dai play la clipul de mai jos. Oricum, părerea mea este că poți fi o persoană echilibrată și te poți iubi pe tine cât de mult vrei, fără să ai nevoie de un business care să-ți zică asta.

I married me

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile