Cum arată primul produs din linia de make-up a lui Kim Kardashian

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Kim Kardashian x KKW Beauty

Și de ce s-a epuizat în doar câteva minute.

Deși i-a luat ceva mai mult decât lui Kylie, în sfârșit, Kim Kardashian și-a lansat propria linie de make-up, KKW Beauty. Colecția conține, momentan, un singur produs, iar dacă ești cât de cât la curent cu Kim, probabil ai ghicit deja despre ce e vorba. Yas, girl, este un kit de contur - kit care conține două stick-uri duble pentru highlight & contour, dar și o pensula cu două capete, pentru blending.

Kim a anuțat lansare prin mai multe posturi pe Instagram, iar ca urmare, linia s-a epuizat în doar câteva minute, cu nuanța medium (dintr-un total de 4 variante cromatice) fiind prima sold-out.

Despre kit-uri, Kim spune că a ales o formulă cremoasă, dewy, care să nu încarce inutile fața - de când a devenit mamă, cine mai are timp de formule grele și make-up excesiv?! Pe site-ul oficial KKW Beauty apare și un set de rujuri lichide, create în colaborare cu Kylie, însă și acesta este epuizat. Boo!

Sperăm ca noul kit de contouring să fie adus înapoi în stoc cât mai curând - iar când asta se va întâmpla, îl vei putea cumpăra pentru 48$ + shipping fees. Super ok, I'd go for it. Tu?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile