Fenty X Puma FW17 sau cum arată perfecțiunea în termeni de street style

Bianca Bârsan

Street Style
Share
19
Tweet
Foto: Hepta

În urma cu doar un an, Rihanna lansa prima ei colecție vestimentară în colaborare cu Puma, în cadrul New York Fashion Week. Sezonul ăsta, Riri ne-a arătat de ce merită să prezinte acum la Paris, trimițând pe podium o colecție de inspirație college, complet diferită de vibe-ul Marie Antoinette din primăvară-vară, dar și de colecția de inspirație japoneză din 2016.

Prezentarea a avut loc la Biblioteca Națională a Franței, iar show-ul a fost intitulat simplu ‘Fenty University’. Modelele au defilat cu cărți sau skateboard-uri în mână, iar decorul a fost unul tipic oricărei biblioteci universitare ever, cu tot cu lămpi de citit, mese lungi și, încă odată, cărți.

Hainele în sine au constat în reinterpretări ale așa-zisei uniforme purtate de studenți, mai exact hanorace, jachete în carouri, tricouri polo, pantaloni scurți și pantofi sport – evident că nu au lipsit celebrii teniși Creeper, de data asta cu bot ascuțit sau cu franjuri, într-un galben solar greu de ignorat.

Am văzut multe dungi și multe combinații de culori în stil pur universitar (adică în genul puloverelor pe care le cumperi din magazinul de suveniruri al facultății sau pe care le vezi în diferitele case Hogwarts, în Harry Potter), dar cel mai mult mi-au plăcut cizmele peste genunchi, inscripționate ‘PUMA’, care mi se par extreme de sexy.

Printre cei prezenți la prezentarea lui Riri se numără și nume cunoscute, precum topmodelul Cara Delevingne, îmbrăcată, deloc surprinzător, într-un hanorac oversized, pastelat, Fenty Puma, dar și rapperul Future sau actrița Selma Hayek.

Foto: Hepta

Cât despre modele, evident că le-a ales pe cele mai mișto, printre care Fernanda Ly, Sang Woo Kim, Adwoa Aboah - care a apărut anul trecut pe coperta Vogue -, și Joan Smalls, pe care-o știi din line-up-ul Victoria’s Secret.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile