Nike Air Max 97 Metallic Gold – sneakerșii bling de care nu știai că ai nevoie până acum

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Foto: Nike

Dacă credeai cumva că ai suficiente perechi de sneakerși în casă, lasă-mă doar să-ți prezint noii Nike Air Max 97 în varianta Metallic Gold – you’ll see how mistaken you were.

Parte din familia Air Max, iconicul model Air Max 97 - care aniversează anul ăsta 20 de ani - a fost re-lansat zilele astea – ieri, pe 18 mai, mai exact - într-o ”nouă” gamă cromatică ce are la bază una din culorile mele preferate, și anume Metallic Gold. Și zic ”nouă” pentru că de fapt este una din paletele cromatice la care Nike, de fapt, revine, la fel cum a fost și ediția Silver Bullet, un alt colorway popular. Metallic Gold vine, deci, ca un blast from the past, să zic așa. Și unul foaaarte bine-venit!

Iar dacă despre Air Max 97 se pot spune multe, fiind unul din pantofii ăia pe care ori îi iubești, ori îi detești, personal cred că ediția Metallic Gold sunt unii din cei mai cool sneakerși la momentul actual. Nuanțele aurii îi dau un vibe super proaspăt și super bling, în ton cu moda asta nouăzecistă care a revenit în plină forță în ultimii ani, în timp ce swoosh-ul roșu, Varsity Red, contrasteză puternic ca o pată de culoare necesară. Iar dacă vrei să aflii și un fun fact, referitor la designul Air Max 97, ți-l spun eu: primul model Air Max 97, creat de Christian Tresser, a fost inspirat de trenurile japoneze de mare viteză, Shinkansen. Pretty smooth, huh?

Dacă ai noroc, poți găsi ediția Metallic Gold la retailerii online internaționali (pe Nike sau asos sunt epuizați, of course), cu un preț în jur de 170$. Aa, sau pe ebay, pentru un pic mai mult. Oricum, eu cred că avem cu toții nevoie de o pereche în viața noastră. Tu ce crezi, cop or drop?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile