De-acum îţi poţi cumpăra o "replică" a tricoului lui Mark Zuckerberg pentru că, evident, nu-ţi permiţi originalul

Ioana Motoc

HOT on Web
Share
Tweet
Tricoul lui Mark Zuckerberg/Captură de pe zuckerbergshirt.com

Când spun că de acum poţi cumpăra o replică a tricoului lui Mark Zuckerberg, mă refer efectiv la o replică, nu la un tricou precum al lui, de la acelaşi brand.

CEO-ul Facebook este celebru şi pentru faptul că îmbracă acelaşi gen de haine în fiecare zi: un tricou simplu gri (#fiftyshadesofmarkishgrey), o pereche de blugi şi adidaşi.

Tipul are un dulap întreg de astfel de tricouri, dar asta nu înseamnă că acestea sunt ordinary. Ai fi surprins să afli că tricourile lui Mark sunt realizate de Brunello Cucinelli special pentru el şi costă între 300 şi 400 de dolari.

Având în vedere preţul de neatins, Klaus Buchroithner, CEO-ul al Vresh Clothing, a decis să lanseze o linie de tricouri asemănătoare, pe care să le vândă chiar sub acest concept: cumpără tricou ca al lui Mark!

Acesta a studiat materialul, culoarea, dar şi alte aspecte de acest gen, reuşind să fabrice un model care se vinde cu 40 de euro. Aici găseşti informaţii despre tot procesul şi poţi chiar să achiziţionezi un tricou, if plein grey is your thing.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile