Tot ce trebuie să știi despre Fenty Beauty, linia de make-up a Rihannei

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Foto: Hepta

Iată că, în final, putem fura și noi câteva din secretele de beauty ale Rihannei!

Mult anticipata colecție de make-up a Rihannei este acum disponibilă în toată lumea, cu posibilitatea livrării internaționale via FentyBeauty.com.

Colecția include un număr limitat de produse deocamdată, printre care primer, fond de ten, corector, iluminator, gloss și șervețele matifiante. De asemenea, poți achiziționa și pensule și accesorii de machiaj semnate Rihanna.

Cel mai interesant lucru despre colecția asta este că Rih s-a gândit la toate. Și când zic toate, mă refer la toate nuanțele de piele - Fenty Beauty include nu mai puțin de 40 de nuanțe pentru ten. Tare, nu?

Pe lânga asta, și colecția de stick-uri (Match Stix) și pudre iluminatoare (Killawatt) pare luxuriantă - cu greu te-ai putea decide asupra unei singure variante.

Mai mult, Match Stix, stick-urile iluminatoare, disponibil în 10 nuanțe, vin într-un ambalaj hexagonal, magnetic, astfel încât atunci când sunt unul lângă altul, creează iluzia genomului uman. Un mesaj simbolic de unitate foarte cool, nu?

Ce mai trebuie să știi despre Fenty Beauty e că este o linie de make-up produsă de Kendo Brands, aceeași companie care deține și mărcile Kat von D sau Marc Jacobs.

Lansarea colecției a avut loc pe 7 septembrie, în Brooklyn, New York, iar produsele au ajuns și online, după miezul nopții, vineri. Reminder: le găsești și tu, aici.

Foto: Hepta

La lansare, Rihanna a purtat o ținută all-yellow - inclusiv un top îndrăzneț, semi-transpași nu s-a sfiit de la a face ea însăși pe make-up artistul.

Fenty Beauty

Dacă te tentează produsele Fenty Beauty, află însă că nu sunt chiar cele mai accesibile, prețurile pornind de la 10$ pentru șevețelele matifiante sau 18$ pentru un gloss și ajungând până la 34$ pentru un iluminator Killawatt sau pentru fondul de ten Pro Filt'r.

Per total, nouă ne place tare mult ce-a făcut RiRi aici și abia așteptăm să vedem din ce în ce mai multe produse. Tu ce zici, în ce ai investi prima dată?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile