Ce trebuie să știi despre "Vaginas", noul trend prezentat la New York Fashion Week

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Vaginas

Să nu pui niciodată egal între New York Fashion Week și convențional, deoarece este unul dintre ultimele locuri din lume unde ești invitat să ți-o arzi așa.

Evenimentul este despre depășirea limitelor de style, design și fashion, iar show-ul Namilia Spring 2018 a demonstrat cu brio ce înseamnă mai exact aceste lucruri.

În cadrul spectacolului, părțile intime ale femeii au fost transformate în sute de vulve mătăsoase, sclipicioase, perlate și înflorate. Catwalk-ul a fost dominat de femei îmbrăcate senzual, cu fuste Rococo sau outfituri accesorizate îndrăzneț cu aceste vulve roz.

Numele show-ului a fost "The Indiscreet Jewels", după romanul secolului al 18-lea semnat de Denis Diderot, unde un împărat intră în posesia unei bijuterii magice care-i arată trecutul sexual al oricărui vagin spre care arată.

Designerii Nan Li și Emilia Pfohl de la Namilia au bănuit foarte bine controversele și reacțiile pe care le vor genera, dar ideea din spatele conceptului a fost axată pe mai multe lucruri, nu doar pe ȘOC.

"We must stop treating sex as a taboo topic, and start treating it as a natural and celebrated aspect of life. Pornography is consumed in a culture where sex education is minimal, fear-based and often inaccurate; pop culture promotes a confusing Virgin/Whore dichotomy that encourages sexual exploration while demonizing promiscuity".

Coloană vertebrală, concept inedit, show pe cinste. Enjoy:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile