Publisherul cărții "Harry Potter" lansează memoriile unei adolescente de 18 ani care a avut o relație cu propriul tată

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Toate numele din carte sunt schimbate

Bloomsbury, publisherul cărții "Harry Potter", vrea să lanseze memoriile unei adolescente de 18 ani care a avut o relație cu propriul tată.

"The Incest Diary" va apărea pe rafturi pe 18 iulie și, așa cum era de așteptat, a stârnit foarte multe controverse din cauza conținutului deranjant.

Autoarea anonimă povestește în carte cum a fost abuzată de tatăl ei de la vârsta de 3 ani și până la cea de 20 de ani, iar mama ei știa totul despre cele întâmplate.

Editorul cărții, Lorin Stein, nu s-a grăbit să apere publicația și a declarat că aceasta va vedea lumina tiparului, deoarece este o operă de artă.

Toate numele din carte sunt schimbate

"I have no doubt about her honesty or clarity of mind. We are publishing it because we believe it is a work of art".

Alexis Kirschbaum, directorul de publishing de la Bloomsbury, spune că deși foarte mulți sunt cei care se simt inconfortabil cu această carte, ea este "incredibil de superb scrisă".

Autoarea are în prezent în jur de 40 de ani, iar cele povestite în carte sunt extrem de bine detaliate, motiv pentru care publisherul a spus că memoriile sunt "graphic and harrowing".

Autoarea spune și cum a dezvoltat o relație cu tatăl ei și nu doar mama ei știa, ci și alți membri ai familiei: "To my mother, I was the other woman. She often told me that she wished I hadn't been born", notează scriitoarea anonimă.

Toate numele din carte sunt schimbate

Când autoarea avea 8 ani, ea s-a mutat împreună cu familia într-o casă nouă - "I assumed the master bedroom was for me and my father and that my mother would sleep in one of the other bedrooms".

Totul devine și mai deranjant și bolnav, când, pe măsură ce vei citi din poveste, vei descoperi cum autoarea s-a simțit de fapt bine cu tatăl ei, mai ales după ce a ajuns la adolescență.

Toate numele din carte sunt schimbate, însă Kirschbaum lasă de înțeles că Stein o cunoaște pe autoare de mai bine de 10 ani, motiv pentru care putem să bănuim că ea este scriitoare profesionistă și că a mai scris și alte cărți până în prezent.

Wow, e șocant și sigur nu va fi o lectură ușoară, însă impactul acestei povești asupra altor victime ale abuzului poate fi unul pozitiv și le poate ajuta să-și dea seama că viața lor nu se oprește la anii tragici pe care i-au avut.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile