Rora Blue & The Unsent Project: tipa asta colecționează mesajele pe care oamenii n-au avut curaj să le trimită persoanelor iubite

Share
15
Tweet

Nu știu despre tine, dar eu ador să vânez conturi inspiring pe social media care mă fac să simt ceva, nu doar să privesc șirul acela monoton de poze identice sau să citesc statusuri care se vor amuzante.

Cum mare este grădina Instagram-ului, am descoperit-o pe tipa asta întâmplător acum câteva luni și de atunci pot spune că sunt ușor obsessed.

Dacă nu o știi deja pe Rora Blue, atunci o vei cunoaște astăzi. Tu ce ai făcut până la 21 de ani? Ea este o artistă din California care abordează teme precum sexism sau sănătate psihică prin serii interesante pe site-ul ei.

Rora Blue

Cel mai important proiect al său este The Unsent Project, "A COLLECTION OF UNSENT TEXT MESSAGES TO FIRST LOVES".

Probabil că toți avem ceva să-i spunem persoanei care ne-a făcut să cunoaștem pentru prima dată sentimentul de iubire, în jurul căruia se rotește totul, iar ea a documentat mesajele netrimise, analizând și conexiunea dintre cuvinte și culori pentru a exprima emoția.

"State your first love's name and type what you would say if you sent them a text message. Also include the color that you think of when you think of your first love" – așa sună manifestul Rorei.

De când și-a lansat proiectul și până în prezent, a primit mii de mesaje, pe care le-a combinat în mesaje. Mie mi se par ușor heartbreaking, așa că dacă vrei să faci o călătorie care să-ți gâdile emoțiile, aici este locul.

Rora Blue

Am luat-o la întrebări ca să aflu mai multe despre acest masterpiece:

Cum ai venit cu ideea pentru The Unsent Project și care este povestea din spatele lui?

Am început the Unsent Project în 2015, ca un spațiu unde oamenii să se exprime anonim. Primele iubiri sunt cele care te formează și câteodată pot rămâne mai multe de spus, atunci când se încheie. Sunt interesată și de psihologia culorilor și am vrut să descopăr în ce culoare văd oamenii iubirea. Asociez mesajele primite cu o culoare dată de expeditor.

Care este mesajul tău preferat și de ce?

Am primit peste 30.000 de mesaje, așa că îmi este imposibil să aleg unul preferat. Acum creez colaje într-o singură culoare care explorează relația dintre culoare și emoție.

Pentru colaje selectez mesajele care se potrivesc mai bine pentru culoarea respectivă. De asemenea, postez aproape în fiecare zi, pe Instagram, mesaje care mă reprezintă.

Numește un cântec, o carte și un film care te inspiră:

Sunt inspirată de biografia Marinei Abramovic, Walk Through Walls.

Spune-ne mai multe despre motivul pentru care te afli în România:

O fotografie îmi este expusă la Spațiul Expozițional de Artă Contemporană MAGMA, în Sfântu Gheorghe, de acum până pe 19 august.

Contul tău de Instagram este bazat pe culoare. Care este, în viziunea ta, legătura dintre culori și cuvinte?

În multe feluri, lumea mea se învârte în jurul culorii. Profilul meu de Instagram este o parte a explorării întrebării pe care am menționat-o mai sus: în ce culoare văd oamenii iubirea? Este și un mod în care să îmi exprim emoțiile despre culori și să subliniez relația dintre acestea.

Ce schimbare crezi că aduci lumii prin arta ta?

Scopul seriilor mele este să încep o conversație. Sper că pot expune oamenii către noi perspective și să le ofer o gamă de expresii prin arta mea.

De ce ai început The Unsent Project și ce așteptări ai avut?

Recent, am început să găsesc răspunsuri la întrebarea originală pentru the Unsent Project. Acum am informații despre câte mesaje există pentru fiecare culoare. Spre surprinderea mea, albastrul are mai multe mesaje decât zece alte culori combinate. Continuând, sper să înțeleg de ce și să explorez conexiunea dintre culoare și emoție.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

Rora Blue The Unsent Project mesaje iubire oameni
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Extinde