TEDxBucharest împlinește 10 ani - vino să vezi peste 20 de speakeri care-ți vor povesti despre cum și-au depășit limitele

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
TEDxBucharest

Dacă vrei să afli lucruri noi, să te îmbogățești atât spiritual, cât și intelectual, și dacă vrei să fii înconjurat de oameni mult mai deștepți decât tine, de la care ai ce să înveți, atunci vino la TEDxBucharest.

Event-ul împlinește 10 ani și va avea loc la Auditorium Pallady, în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2018.

Tema conferințelor va fi Crossing Boundaries - speakerii își vor concentra prezentările pe momentele în care au reușit să-și depășească barierele, vor vorbi despre cum s-au motivat și ce i-a ajutat să-și urmeze visul.

Cei 20 de invitați sunt din domenii total diferite: de la psihologie, robotică, antreprenoriat, schimbare socială, armată, chiar și primul om care se antrenează să ajungă pe Marte.

TEDxBucharest

"Să fii inventator la doar 10 ani, înseamnă să-ți depășești barierele; să te antrenezi să ajungi astronaut pe Marte știind că poate nu o să te mai întorci acasă, înseamnă să renunți la multe, dar mai ales să-ți depășești barierele; să încerci să menții pacea în Sudan, înseamnă să-ți depășești limitele.

Ne-am dorit ca prin această ediție aniversară să le oferim participanților acces la povești puternice, care să-i motiveze să-și depășească limitele zilnice și poate să înceapă proiectul la care au visat de mult timp sau să ia decizia pe care o tot amână", a declarat Andrei Dinu, organizator al evenimentului.

Printre vorbitorii care vor împărtăși idei, se regăsesc:

  • Ian Bradbury, fost militar în Canadian Forces și fondator al «The 1st New Allied Expeditionary Force»;
  • Laura Diana Raetchi, Political Affairs Officer la Department of Peacekeeping Operations at United Nations;
  • Dr. Tammy Nelson, Sexologist Certificat, Terapeut de Cuplu, Profesor ;
  • Alyssa Carson, Astronaut în pregătire, Fondatoare a The Blueberry Foundation;
  • Nadya Zhexembayeva, Chief Reinvention Officer;
  • Andrei Tudor, Tânăr inventator în vârstă de 10 ani.
TEDxBucharest

În mod cert vei avea parte de o experiență creativă, așa că dacă ești tentat să partici, află că prețul biletului, până la 31.10.2018, costă 150 euro.

Prețul biletului include cele 20 de momente, pauzele de cafea și prânzul în cele două zile și în plus un cadou din partea echipei.

Mai sunt disponibile și o serie de reduceri pentru grupuri. Ultimele 4 ediții au fost sold-out. Poți cumpăra bilete de aici.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile