"We’re the Superhumans" a câștigat Film Grand Prix și a fost cel mai aplaudat premiu de la Cannes

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
We’re the Superhumans

"We’re the Superhumans" este un elogiu adus puterii și vivacității și nu ar fi avut cum să nu câștige niciun premiu la Cannes.

Campania celor de la Channel 4, Marea Britanie, a câștigat Film Grand Prix și a fost cel mai aplaudat premiu de la Cannes, așa cum era de așteptat.

We’re the Superhumans

Dacă nu ai văzut până acum spot-ul de 3 minute, atunci, crede-mă, ar trebui s-o faci, deoarece vei trece printr-un roller coaster emoțional și nu vei ști dacă să plângi, să râzi, să fii uimit sau plin de admirație pentru niște oameni care sunt, cu adevărat, WOW.

We’re the Superhumans

"It’s bold, proud, has diversity, gender equality. It is craft, it is originality, it makes us feel things, it makes us think. I think it’s extremely provocative … and the most important thing is that it pushes humanity forward", a spus președintele juriului, Pete Favat.

We’re the Superhumans

Favat este și cel care a menționat că a fost cea mai rapidă decizie de Grand Prix pe care juriul a luat-o vreodată și e ușor de înțeles de ce.

"When the question came up—there’s usually a rich discussion that goes for quite a long time — we literally looked at each other in the eyes and someone said, ‘Can we just push a button?’ It took about 10 seconds", a explicat Pete.

We’re the Superhumans

"We’re the Superhumans" nu este doar un ad cool, ci unul memorabil, care are puterea de a schimba lucruri și, în primul rând, de a-i face pe oameni să le vadă. Bravo!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile