5 momente în care Olivia Steer aproape ne-a convins să ne mai vaccinăm o dată

Share
399
Tweet

Ar merita s-o facem doar ca să răsturnăm statisticile îngrijorătoare care o bucură pe ea, cum e scăderea ratei vaccinării în România.

Din fericire, n-am mai auzit nimic de Olivia Steer încă din septembrie, de când încuraja lumea să iasă la referendumul pentru „familia tradițională”. Ne povestea atunci despre cum bunicul ei s-a luat la bătaie cu unul, cu spada, ca să apere onoarea bunicii. Pardon, s-a angajat într-un duel, ca să sune elegant și admirabil.

Dar faptul că n-a mai zis nimic notabil nu înseamnă că am scăpat de pericolul vorbelor ei toxice și de efectul lor nociv asupra mentalității românilor. Înseamnă pur și simplu că repetă aceleași baliverne cu care suntem obișnuiți, învârtindu-se în jurul cozii, fără să mai atragă atenția nimănui. Totuși, să nu uităm aberațiile pe care le-a zis până acum, momentele în care a insultat medicina până-n punctul în care aproape ne-a convins să ne vaccinăm din nou, doar ca să-i dăm ei peste cap calculele:

1) Când a negat existența rujeolei, pentru că a citit printre rânduri, în germană

E vorba de acea boală ce se credea că ar fi provocată de un virus, dar a cărui existență nu a putut fi dovedită de nici un cercetător/biolog/virusolog/imunolog, în ciuda premiului de 100.000 euro pus în joc, de un biolog neamț. Drept pentru care, în lipsa oricăror probe științifice, Curtea Supremă din Germania a decretat că <<rujeola nu există>>, iar că vaccinarea s-a făcut din <<motive sinistre>>”, scria Olivia Steer pe Facebook la începutul lui mai.

Cazul despre care vorbea Steer aici e Stefan Lanka vs. David Bardens. În noiembrie 2011, Lanka – un militant anti-vaccinare – a scris pe net că-i oferă 100.000 Euro primei persoane care îl convinge printr-un studiu științific că rujeola chiar există. David Bardens, student la Medicină pe vremea aia, i-a trimis ȘASE studii și a revendicat premiul promis. S-a lovit de un refuz, motiv pentru care l-a dat în judecată pe Lanka.

După ani buni pierduți prin săli de judecată, Curtea Federală s-a pronunțat în favoarea lui Lanka. Motivul? El ceruse UN studiu, iar Bardens i-a furnizat ȘASE. Cică existența rujeolei nu era dovedită decât luând laolaltă studiile respective, cumulând informațiile, în loc să se regăsească totul într-o sursă unică. Chichița asta absurdă l-a scutit pe Lanka de respectarea promisiunii inițiale.

Din toată povestea asta, Olivia Steer a înțeles că rujeola nu există. A folosit concluzia asta total falsă ca să motiveze și mai mulți părinți români să renunțe la vaccinarea propriilor copii împotriva rujeolei. Asta deși România e pe primul loc în topul statelor europene cu cele mai multe cazuri de rujeolă, iar boala a ucis în ultimii ani 59 de copii în țara noastră.

2) Când a descoperit leacul pentru cancer, adică tămâia

Tămâia are proprietăți antitumorale în multiple forme de cancer uman: meningiom, leucemie, ciroză, fibrosarcom și de colon” – ăsta e rezultatul a ani întregi de documentare prin care Olivia Steer a încercat să înlăture vălul de minciuni al științei moderne. Călătoria asta s-a încheiat la biserică, acolo unde a descoperit răspunsul tuturor întrebărilor ei, soluția tuturor problemelor: sfânta tămâie, vindecătoare de orice. E pur și simplu rășina unor specii de arbuști, solidificată sub formă de boabe, care emană un miros intens și plăcut atunci când o încălzești. E des folosită prin ritualuri religioase, motiv pentru care lumea o consideră un dar dumnezeiesc.

Totuși, oricât de miraculos ar prezenta-o Olivia Steer, o grămadă de studii științifice avertizează că arderea tămâiei are fix efectul opus: în loc să te purifice, inhalarea fumului de tămâie poate crește riscul apariției anumitor tipuri de cancer. Studiul ăsta, care s-a desfășurat timp de 12 ani pe un eșantion de 60.000 de chinezi, spune că substanțele chimice rezultate din arderea tămâiei ar puta fi un factor decisiv în apariția cancerului la plămâni și la tractul respirator superior (gât, gură). Studiul ăsta danez nu a descoperit vreo corelație între tămâie și cancer pulmonar, dar o asociază clar cu aproape orice altă boală respiratorie. Și sunt multe alte exemple din surse credibile.

3) Când a fost premiată la Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate

Ai spune că aici nu e vina ei, că nu-i ca și cum s-a premiat singură, dar Olivia Steer e responsabilă pentru „rolul activ în societate” care a adus-o în lumina reflectoarelor la Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate, în aprilie. Organizatorii evenimentului au simțit nevoia să-i ofere un trofeu pentru promovarea intensă a unui stil de viață sănătos, care presupune renunțarea la vaccinare, la chimioterapie, la știință în general.

Bineînțeles că Internetul a făcut scandal pe tema asta, iar AQUA Carpatica – sponsorul principal al galei - a amenințat că-și retrage sprijinul dacă premiul Oliviei Steer nu e anulat și organizatorii nu-și cer scuze public. Zis și făcut, lucru care a înfuriat-o pe Steer, deși susține fix contrariul: „Revocarea premiului nu e nici o pierdere personală. Ba dimpotrivă!”. Exact ca vulpea care, când nu ajunge la struguri, zice că sunt acri.

4) Când a spus că oncologii merită condamnați pentru genocid

Asta-i culmea ironiei. În septembrie 2017, Olivia Steer posta mizeria absolută pe profilul personal de Facebook. Era un mesaj adresat medicilor oncologi, pe care îi consideră criminali de teapa naziștilor: „Va veni curînd o zi în care toți oncologii care au prescris radioterapie și chimioterapie vor fi condamnați pentru genocid. #soon”.

Steer are teoria asta a conspirației conform căreia mamografiile sunt o metodă de „fabricat cancere”, iar oncologii le recomandă tocmai ca să facă rost de noi pacienți pe seama cărora să se îmbogățească.

E ironic, având în vedere că – deși chimioterapia nu are o rată de succes tocmai încurajatoare – sfaturile Oliviei Steer sunt rețeta 100% sigură pentru eșec, pentru moarte prematură. Revin la postarea ei despre rujeolă, în descrierea căreia anunța că „rata vaccinării împotriva rujeolei a ajuns sub 45%, la nivel de țară!”. Treaba asta o bucura maxim, în condițiile în care cea mai recentă epidemie de rujeolă a ucis 59 de copii români. Dacă și mai mulți părinți i-ar urma sfaturile, numărul victimelor ar crește garantat.

5) Când s-a întors iluminată din Thailanda, unde a aflat că toate bolile se trag din mâncăruri grele și emoții negative

Absolut toate bolile, fără excepție. Nu faci SIDA din cauza Virusului Imunodeficienței Umane, ci de la prea mulți mici cu muștar. Nu faci conjunctivită de la bacterii sau alergeni, ci din supărare ori negativism. Cam asta a învățat Olivia Steer în Thailanda, unde se dusese pentru un curs de masaj taoist. „Toate bolile sunt urmarea obiceiurilor alimentare proaste şi a emoţiilor puternice. Mâncarea grea, nedigerabilă şi sentimentele intense fac ca energia să stagneze în diverse zone ale corpului, fenomen ce se va solda curând cu afecţiuni patologice diverse”, declara ea entuziasmată pentru Taifasuri.

Deci nodulii mamari nu sunt mase de țesut cu celule modificate atipic, sunt doar niște gâlme pline cu energie negativă. Bravo, Olivia. Nu pot să înțeleg de ce ți-au retras mizeria aia de premiu la Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate... Nimic din ce spui nu poate fi catalogat drept ridicol, penibil, absurd sau extrem de periculos pentru publicul naiv.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

olivia steer vaccinare anti-vaccin momente medicina naturist oncologie genocid rujeola
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde