6 oameni mi-au povestit despre cum au dansat la 5 metri sub apă la un party nebun

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
53
Tweet

Gândește-te la cel mai nebun party la care ai fost până în prezent - cum te-ai simțit, cu cine ai mers, cât de tare te-ai distrat, cine a pus muzică, iar apoi, gândește-te cum ar fi fost să experimentezi toate emoțiile de mai sus sub apă. Sună aproape ireal, nu?

Noroc că trăim în era tehnologiei și în timpuri în care și cele mai nebune vise pot deveni realitate. Asta s-a întâmplat la Desperados Deep House Party, petrecerea care și-a dus invitații pe cel mai adânc ring de dans din lume.

Înainte să descoperi cum a fost pentru o parte din cei prezenți să danseze sub apă, lasă-mă să-ți povestesc despre acest concept mega creativ de petreceri.

Desperados a lansat campania Find Your Dancefloor pentru a-i încuraja pe oamenii din jurul lumii să-și găsească propriul ring de dans, în cele mai neobișnuite locuri din casa lor, de la muncă sau chiar în spații publice.

Conceptul de petrecere este redefinit în mod constant, la fel și senzațiile celor prezenți la distracție.

După Train Trax, un event-experiment în Varșovia, unde un vagon de tren obișnuit s-a transformat în cel mai mare instrument muzical ambulant, spre bucuria celor prezenți, și după Skyfest, primul festival de muzică electronică ținut în baloane cu aer cald, Desperados a dus lucrurile și mai departe și a organizat o petrecere fantastică în Veneția, la Y-40, cunoscută ca fiind cea mai adâncă piscină din lume (40 de metri adâncime).

Într-un decor psihedelic și extrem de colorat, marca Elrow partyx Desperados, cu un soundtrack asigurat de Dj Peggy Gou, Artwork, George Privatti și Mario Biani, invitații au fost încurajați să se scufunde, cu ajutorul căștilor speciale Sea Trek, la 5 metri sub apă, pentru a trăi ceva cu adevărat memorabil.

Odată ajuns în apă, sub atenta supraveghere a diverilor profesioniști, intrai într-un univers SF, cu jocuri de lumini și oameni-sirenă care dansau în jurul tău și care te îndemnau să faci la fel, având în vedere că și tu puteai auzi în cască muzica.

17 minute de dans subacvatic și magie - atât stăteai acolo, până să ieși la suprafață și să continui petrecerea "pe uscat".

Toți cei care au profitat de experiența asta s-au distrat foarte tare și au rămas cu o amintire pentru toată viața. Uite câteva dintre impresiile celor curajoși:

Martina, Italy

Experiența a fost una complet nebună. Am coborât la 5 metri sub apă, unde am găsit o groază de oameni care dansau și de unde puteam să văd oamenii aflați în tunel, în afara apei, care se simțeau bine.

M-am panicat puțin la început, deoarece nu puteam să respir - adică puteam să respir, dar am fost puțin speriată, deoarece a fost ciudat, mai ales că nu mai făcusem asta niciodată.

Însă, apoi m-am relaxat și totul a fost excelent. Este o experiență care rămâne cu tine și pe care nu o voi uita niciodată.

Martina

Paula, Berlin

A fost o experiență fantastică. Pur și simplu nu pot să descriu, am fost copleșită de emoții și energie. Mi-a fost frică doar pentru o clipă, dar apoi m-am gândit că nu am de ce să mă panichez și m-am lăsat purtată de muzică. A fost incredibil de frumos ceea ce s-a întâmplat sub apă.

Paula

Nadia, București

A fost o experiență WOW. Mi-am întrecut orice frică, jur. Chiar a fost o experiență foarte, foarte cool. Imaginează-ți că e ca și cum erai pe pământ, deoarece casca era foarte grea și stăteai lipit de sol. Eu îmi imaginam că o să fac ca o sirenă, dar pur și simplu stăteai lipit - stăteai și dansai.

Muzica a fost foarte ritmată și tu te mișcai în reluare - a fost genial! Panică a fost când mi-a pus casca pe umeri, deoarece era mega grea (37 de kilograme), dar când am intrat în apă nu am mai simțit-o. A fost tare rău de tot!

Nadia

Alex

Am încercat să fac cele mai tari mișcări, deoarece erau băieți cu camere peste tot și voiam să mă prindă pe cameră în timp ce dansam.

Extraordinar mi s-a părut totul și nu am experimentat în viața mea așa ceva - să am o cască în care se aude muzica, să fie sute de lumini, dar și tipi și tipe care zici că erau sirene și dansau în jurul tău. A fost o experiență din altă lume, mi-a plăcut super mult.

Alex

Mohamed, Egipt

A fost ceva ce nu mi-am imaginat că voi face vreodată. Am fost puțin speriat la început, dar apoi totul a fost ok.

M-am bucurat de universul subacvatic nebun în care mă aflam, am dansat și am profitat la maximum de experiența asta cu adevărat unică. A fost cu siguranță cea mai tare petrecere la care am participat vreodată până în prezent.

Mohamed

Tio, Paris

A fost extraordinar. Mi-a fost frică, deoarece sunt puțin răcit și nu pot să respir cum trebuie, dar m-am descurcat fără probleme și întreg momentul sub apă a fost mega cool.

Mi-am depășit fricile, am ascultat muzica din cască și timp de 17 minute am dansat - parcă eram într-un vis și n-aș mai fi vrut să se termine. A fost incredibil și nu voi uita niciodată petrecerea asta!

Tio

*Kudos pentru Desperados și party-urile sale!

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

desperados desperados deep house y-40 apa party
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Extinde