9 petreceri mișto de Revelion din București unde poți merge dacă încă n-ai planuri

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
15
Tweet

Luna decembrie e luna în care cel mai des vei auzi întrebarea - tu ce faci de Revelion?

Opțiuni există și tocmai de asta e foarte posibil să lași decizia pe ultima sută de metri și, crede-mă, de mult nu mai este asta o problemă.

Dacă ești printre cei întârziați și nu știi unde să petreci trecerea dintre ani, atunci te invit să arunci un ochi pe lista de mai jos.

Toate-s petreceri mișto, așă că doar alege ce ți se potrivește.

PS: o petrecere de apartament poate fi întotdeauna o soluție, important e să te simți tu bine.

Foto ilustrativ

The Sexy Singles and The City

Ești single și sexy? The BEAT îți propune un party unde să găsești și pe alții ca tine, să socializezi și, de ce nu, să pleci acasă însoțit.

Open bar, Dj de tot, șampanie la miezul nopții și multe alte surprize. Ești invitat să dress to impress! Detalii aici.

The Beat

NYE Bal Masqué

Apollo 111 a devenit un loc mega hip și cool din oraș, așa că petrecerea de Revelion de aici sună foarte bine. Ești invitat să-ți pui hainele alea bune, să-ți iei o mască și să poftești la dans.

Cina va avea loc în sala de teatru, pe scenă, iar muzica de final și început e asigurată de DJ Claudia & DJ Bubu (Orbita Lacustră).

Concertul nopții va fi unul excelent, asigurat de band-ul Taraf de Caliu. Prețul petrecetii e de 250 lei. Toate detaliile le găsești aici.

Foto ilustrativ

Electrique City

Într-o clădire istorică (Metropolis Urban Cafeteria), ești așteptat să ai pare de o noapte electrică. 7 artiști (Le Epocs, Tzuc, Petra Acker & dj, Oana, Kosta, Bullu și John Riley) se vor asigura să nu stai locului o clipă și ar fi păcat să ratezi, nu? Detalii aici.

Electrique City

Trashy NYE & after

Petrece la Manasia și uită de griji! Atmosferă caterincă, oameni mișto, lume bune și 15 lei intrarea (+ 1 shot din partea casei).

Alecsandra, Samsa și Nada pun muzică, Bistro Van Manasia se ocupă de mâncarea, sclipiciul e la ordinea zilei și, cine știe, poate ai parte și de o tombolă. Detalii aici.

Trashy NYE & after

Enter 2018 / CTRL

La Control e mereu petrecere și când nu e ocazie, îți dai seama cum va fi de Rev. Principala atracție este dansul și socializarea, dar nu uita nici să te hidratezi, mkey? Ambele săli oferă muzici alese, după cum urmează:

Sala Berlin:

Foto ilustrativ

Front Control:

Detalii aici. PS: Hostess: Paula Dunker.

Enter 2018

Dance & Shine - NYE 2018 / Expirat

Aici stau lucrurile simplu - după cum bine știi, în Expirat e mereu loc de distracție, iar de Revelion lucrurile se dublează.

O petrecere ca la carte, unde la pupitre îi vei vedea pe Luca, Matei și Victor. Nu-i deloc ieftin (380 lei), dar de banii ăștia ai open bar și open bufet, cu bunătățuri și de o parte și de alta. Detalii aici.

Dance & Shine

Revelion Extravaganza

Libertate, voie bună și dans - totul la 25 lei, sau 40 lei dacă vrei și loc la masă. Alina M2A, Bitchcraft, Paula Dunker și andy.Andrei sunt cei care se ocupă de ritmuri. Detalii aici.

Revelion Extravaganza

EDEN - NYE 2018

Ăsta-i lineup-ul, clubul îl știi, se lasă cu after de la 10 dimineață, deci lucrurile merg ca la carte, ca să zic așa. Îți place cum sună, dai 50 de lei, și aia a fost. Detalii aici.

EDEN - NYE 2018

GH NYE 2018

Gueshouse is the place to be, așa că nici n-au nevoie de descriere la event. Se știe deja că va fi mișto. De muzică se ocupă Cap, Cezar, Charlie, Herodot, Prâslea, Sonja Moonear și Suciu și petrecerea va ține până a doua zi. Detalii aici.

Foto ilustrativ

BONUS:

Oriunde ai fi ales să petreci, a doua zi ai nevoie de o ciorbă să te dregi, mai ales dacă mahmureala și-a spus cuvântul. Modelier e aici pentru tine.

Ești așteptat pe 1 ianuarie cu o ciorbă serioasă din os de porc, leac străvechi care alungă mahmureală și asigură un An Nou bun. Ne vedem acolo de la 4 după amiaza, da? Detalii.

Prima ciorbă

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

petreceri revelion bucuresti planuri
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde