Am renunțat o zi să fim jurnaliști și am devenit modele într-un pictorial fashion urban

Share
25
Tweet

Salut, noi suntem oamenii de la NOIZZ.ro - cei pe care-i vezi în pozele de mai jos și care nu arată deloc jurnalistic.

Într-o zi călduroasă de aprilie, ne-am hotărât să părăsim redacția și să mergem în pădure la Snagov, unde să realizăm un pictorial-fashion.

Așa ne-am dorit să vă transmitem un pic din filozofia site-ului - street style, hype, opinii puternice, cultură urbană, fără compromisuri, fără clickbait-uri.

Ne-am săturat de texte monotone și tehnici de marketing obosite.

Am vrut ceva diferit, fun, și care să exprime prin cât mai puține cuvinte cine suntem, ce facem și cum vrem să abordăm lucrurile pe viitor.

Ne-am ridicat din spatele monitoarelor și am adunat o gașcă de oameni cool - Diana Ionescu (make-up), Mihail Tamba (stilist), Nicolae Anghel (fotograf) - care să ne ajute să exprimăm prin imagini mesajul pe care vrem să-l transmitem.

NOIZZ.ro este despre atitudine, oameni mișto, locuri care merită descoperite și opinii care nu se pliază mereu pe dorințele majorității.

NOIZZ

Nu încercăm să fim alții decât suntem, dar ne propunem să ne dezvoltăm constant, să nu ne robotizăm, să ne exersăm la maximum corzile vocale, prin cuvintele tastate, și, pe cât de mult putem, să încurajăm pe cei din jurul nostru să provoace schimbare pozitivă, să nu mai fie pasivi și să-i accepte pe cei din jur, fără prea multe judecăți.

Am combinat pictorialul cu începutul sezonului de festivaluri 2018, tocmai pentru a sublinia ideea de atitudine și aceea de a fi liber să fii cine vrei să fii - nu contează cum te îmbraci (că stai la cort, că mergi la mare sau la munte), atâta vreme cât te simți confortabil și te reprezintă.

Manifest

Nu e atât de mult despre hype, cât e despre oamenii cu care alegi să-ți împarți viața, momentele pe care le trăiești și zâmbetele pe care le porți. Nu e atât de mult despre ce se poartă, cât despre stilul pe care tu-l promovezi sau chiar inițiezi.

Am devenit modele pentru o zi, iar rezultatul îl găsești pe fashion.noizz.ro. Tot aici vei găsi și Manifestul NOIZZ, textul pe care l-am creat să ne reprezinte, cât și o serie de texte care completează ideea din spatele ședinței foto.

Te încurajăm să Make some NOIZZ, chiar dacă mulți vor încerca să te reducă la tăcere!

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

noizz fashion pictorial urban
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde