Ce filme și seriale mișto trebuie să ai în vedere în octombrie 2018 - via Netflix

Share
Tweet

O nouă lună, un nou set de recomandări mișto pe care trebuie să le ai în vedere pentru momentele în care ai nevoie de niște „Netflix & chill”.

Îți prezentăm câteva dintre recomandările Noizz, dar nu uita că oferta este mult mai variată și interesantă de atât. Intră pe serviciul de streaming și alege-ți preferatele!

Lawrence of Arabia – versiunea restaurată (1 octombrie)

Fanii acestui clasic al cinematografiei primesc luna asta un bonus nesperat: versiunea restaurată a filmului, cu tot cu cele 20 de minute tăiate la montaj în 1962, când capodopera lui David Lean a trebuit scurtată ca să nu adoarmă publicul din cinematografe. „Lawrence of Arabia” spune povestea reală a lui T.E.Lawrence, un tânăr locotenent din armata britanică, care a unit triburile arabe în lupta împotriva turcilor în Primul Război Mondial. Premiat cu 7 Oscaruri, e un must-see absolut.

See No Evil, Hear No Evil (1 octombrie)

Wally (Richard Pryor) și Dave (Gene Wilder) sunt doi prieteni newyorkezi care dețin un chioșc de ziare. Sunt prieteni în ciuda faptului că nu au mai nimic în comun: în vreme ce Wally e agresiv, răutăcios și arogant, Dave e timid și politicos, un gentleman în toată regula. Mai mult decât atât, Wally e orb, iar Dave e surd, deci ia de-aici compatibilitate. Într-o bună zi se trezesc cu cadavrul unui bărbat întins în fața chioșcului lor. Poliția e convinsă că ei sunt făptașii, așa că cei doi trebuie să pună piesele puzzle-ului cap la cap și să deslușească misterul în timp ce fug de oamenii legii. O comedie memorabilă cu o premisă originală – merită să-i dai o șansă!

Elita (5 octombrie)

„La casa de papel” te-a convins că spaniolii știu să facă seriale geniale, iar acum ibericii revin cu un nou titlu: „Elita”. Facem cunoștință cu Las Encinas, cea mai exclusivistă școală din toată țara, unde crema societății își trimite copiii la studii. Ordinea firească a lucrurilor e dată peste cap după ce trei tineri mai puțin avantajați sunt admiși la La Encinas, școala lor prăbușindu-se în urma unui cutremur. Tensiunile între bogați și cei care nu au nimic de pierdut escaladează până când, la un moment dat, se comite o crimă. Suficiente detalii, te lăsăm pe tine să descoperi restul poveștii.

Malevolent (5 octombrie)

Foto: Netflix

„Malevolent: Spirite Rele” urmărește un frate și o soră care fac bani frumoși de pe urma experiențelor paranormale regizate. Echipamentul lor fals de detectat entități și „viziunile” Angelei (Florence Pugh) nu le vor mai fi de niciun folos odată ce se trezesc prinși în miezul unui caz supranatural adevărat, într-o fostă casă de copii bântuită.

Casa Bântuită (12 octombrie)

Da, continuăm tot cu o poveste Horror din lumea de dincolo. „The Haunting of Hill House” e un nou serial bazat pe romanul gotic cu același titlu scris de Shirley Jackson în 1959. E o adaptare modernă, de fapt, nu o ecranizare 100% fidelă. O familie destrămată înfruntă amintirile răscolitoare despre fosta casă și incidentele teribile care au dus la abandonarea ei. Sună destul de vag, dar trailer-ul de mai sus o să te convingă să încerci măcar primul episod.

Adam Sandler: 100% proaspăt (23 octombrie)

Da, știu că umorul lui Adam Sandler nu prinde la toată lumea, dar de data asta ne axăm mai mult pe artistul muzical din el decât pe actorul cu care suntem obișnuiți. Îl urmărim pe controversatul comediant american cutreierând SUA în lung și-n lat, poposind prin toate cluburile de stand-up și sălile de concert care-i ies în cale. Sandler a pregătit un show special chiar și într-o stație de metrou, ceva ce merită urmărit.

PS: nu uita că opțiunile și noutățile sunt mai variate de atât, așa că tot ce trebuie să faci este să intri pe Netflix și să le descoperi.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

Netflix video streaming noutati octombrie filme 2018 seriale 2018 recomandari
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde