Ce s-a întâmplat și cum a fost la cel mai tare party din 2018

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
75
Tweet

Dacă m-ar fi întrebat cineva despre planurile mele pe 2018, în mod cert n-aș fi pus pe listă o petrecere care m-a uimit din toate punctele de vedere și unde m-am scufundat în cea mai adâncă piscină din lume.

Rewind.

Salut, sunt Ana și tocmai m-am întors de la Desperados Deep House aka cel mai tare party din 2018 (și nu cred că vorbesc doar din punctul meu de vedere).

Vreau să-ți povestesc despre experiența mea nebună la acest party complet neconvențional și unic și să te îndemn să urmărești Desperados, deoarece aici se întâmplă distracția de care ai nevoie.

Kit-ul pentru party

Desperados are un stil foarte mișto de comunicare - organizează party-uri excentrice, la care nici măcar nu te-ai gândit, pentru a te scoate din zona de confort și a-ți crea momente incredibile, care vor rămâne cu tine toată viață. Crede-mă că nu exagerez.

Campania Find Your Dancefloor fix asta-și propune și se joacă cu senzațiile tale în cel mai frumos mod posibil.

Ți-am povestit despre cum anul trecut, în Varșovia, un vagon de tren a fost transformat într-un instrument muzical ambulant, dar și despre Skyfest, primul festival de muzică electronică ținut în baloane cu aer cald. Crazy events!

Ei bine, în 2018, Desperados s-a combinat cu Elrow party și a creat o petrecere fascinantă, într-un loc incredibil - Y-40 Deep Joy aka cea mai adâncă piscină de lume, unde te poți scufunda până la 40 de metri sub apă.

N-au lipsit nici Dj-ii de top - Peggy Gou, Artwork, George Privatti și Mario Biani - care s-au ocupat de soundtrack-ul zilei, astfel încât nivelul de entuziasm să-ți crească la maximum, iar tu să te simți în al 9-lea cer!

Veneția, mon amour

Totul a început vineri, pe 14 septembrie, atunci când am plecat spre Veneția cu 3 influenceri români - Carmen Grebenișan, Nadd Hu și Alex Vang, urmând să experimentăm cel mai adânc ring de dans din lume, sâmbătă, pe 15 septembrie.

Carmen, Nadia și Alex

Cu ocazia asta am înțeles și eu mai bine cum funcționează succesul pe Instagram și mi s-au mai dus și parte din prejudecățile pe care le aveam despre influenceri - persoane superficiale, care stau nonstop cu telefonul în mână și tot ce fac este să vorbească despre poze, poze, poze.

Cred că am mers cu oamenii care trebuie, deoarece mi-a plăcut foarte tare de toți trei - tineri cool, smart, nebuni, deschiși, lipsiți de fițe și foarte caterincă. Uite ce bine e să mai și cunoști omul înainte să-l judeci. Gașca perfectă pentru o petrecere reușită!

Desperados a invitat influenceri și oameni de media din toate țările unde este prezent (Germania, Italia, Franța, UK, Egipt, Belgia etc.), așa că pentru o clipă am avut senzația că sunt la un fel de fashion-week - o groază de hipsteri, care de care mai hype și lit, puși pe distracție. Good vibes!

Gata de petrecere

Dive deep, babe

Cred că nu este deloc ușor să organizezi un astfel de party, iar numărul celor implicați în toată treaba asta a fost unul impresionant - fiecare detaliu a fost bine pus la punct, astfel încât să te simți în siguranță, să te simți bine și să ai parte de o experiență mega tare.

Odată ajunși la Y-40, am început petrecerea prin a ne scufunda în piscină și a experimenta cel mai adânc ring de dans, aflat sub apă.

Piscina are în mijloc un tunel (la fel cum vezi la acvariile din orașele mari ale lumii, unde înoată peștii deasupra ta), unde acum era amplasat pupitrul de Dj a lui Peggy Gou, în jurul căruia erau zeci de oameni care dansau.

În jurul tău era apă, unde diveri profesioniști înotau pe lângă tine, deasupra ta și în jurul tău. WOW! Dacă oamenii sirenă ar exista, cred că așa arătau!

În apă erau o groază de stick-uri de lumină colorate, plus zeci de lasere, iar tu aveai senzația că ai pășit într-o altă lume, complet diferită de realitatea ta de zi cu zi.

Scufundarea pe ringul de dans se făcea organizat, după ce primeai un atent instructaj, în care ți se explicau semnele pe care le poți face sub apă, astfel încât să le arăți scafandrilor că ești ok cu ce se întâmplă.

Puteam intra doar 9 oameni în același timp, la 5 metri sub apă, având pe cap căști speciale Sea Trek.

Aveam să stăm 17 minute, timp în care puteam dansa, deoarece în căști se auzea muzică, și ne putea bucura de tot ceea ce se întâmpla în jurul nostru, în această lume underwater colorată și magică.

Fiecare om care se scufunda avea propriul lui scafadru care nu-l scăpa din ochi, asigurându-se că totul e ok.

Casca are în jur de 37 de kg, dar în apă nu-i mai simți greutatea. Partea cool este că, deși ești la 5 metri în apă, capul tău rămâne uscat și poți respira absolut normal. Uite aici câteva impresii ale celor curajoși care au făcut asta.

Don't stop to party

Odată ieșit din apă, te schimbai în haine flashy și ajungeai la make-up room, unde o gașcă de make-up artists și hairstyliști te așteptau pentru a te pregăti pentru petrecerea "de la suprafață".

Te machiau absolut dement, astfel încât să glow in the dark și să te integrezi perfect în acest concept de party psihedelic și extrem de colorat.

M-am pregătit de party

Am luat un Desperados să mă răcoresc și am ajuns iar în tunelul nebun pentru o porție de dans și de mirat la tot ceea ce se întâmplă în jurul meu. Am traversat apoi tunelul și am ajuns în sala unde se ținea petrecerea 2 - marca Erlow x Desperados.

Tot ce vedeam în jur era complet fosforescent - un decor maritim luat parcă din altă lume, super nebun, care te ducea într-un alt univers.

Una dintre gazde
Yep, totul e bine!

Printre invitați și cei veniți la party, erau o groază de personaje costumate în rechini sau pești sau caracatițe gigantice. Jocuri de lumini, tunuri de confeti și zeci de colaci gonflabili aruncați în mulțime, de toate formele și culorile!

O lume absolut SF, scufundată în muzică și apă, care te făcea să uiți complet de realitate! Super multă energie, oameni mega fericiți în jur și dans, dans, dans în acest decor ireal.

Nu credeam că voi ajunge să experimentez o așa nebunie vreodată, dar uite cum niciodată să nu zici niciodată. A fost incredibil de la un capăt la altul și sunt absolut sigură că petrecerea asta va rămâne cu mine mereu!

Yum
Desperados Deep House party
Whaaaat?

Când auzi de următorul party Desperados, încearcă să ajungi la el, deoarece va merita fiecare minut petrecut aici. Întreg conceptul este făcut astfel încât să-ți ridice moralul și să te simți excelent.

Și cum orice povestea frumoasă are și un sfârșit, party-ul s-a încheiat în aplauzele celor prezenți, printre multe zâmbete și fețe fericite. A fost un vis pe care-l voi mai relua în minte până la următoare petrecere Desperados!

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

desperados desperados deep house party venetia y-40
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde