Ce (Supreme) trebuie să porți (Supreme) ca să fii șeful la influenceri pe Instagram în România

Cristian Dina

I like things
Share
Tweet

România nu e nici pe departe vreun rai al flexării brandurilor. Nu suntem nici ultimii proști, totuși, fiindcă există o formulă infailibilă prin care să aduni groupies în jurul tău gen One Direction și o să ți-o spun în textul ăsta plin de sens ca un giratoriu.

Da, salariile din România sunt de căcat și yada yada. We get it, știm că nu sunt bani, dar nici pe Anglia nu sunt așa multe lire din alea cu fața Reginei pe ele dacă freci menta ca aici, deci argumentul tău e invalid, „fam”. Nu sunt bani în România, dar e plin de bolizi decapotabili, așa cum auzi la știri când intră vreun tânăr cu un Renault Megane Cabrio în Dâmbovița.

Eu și băieții mei facem gang everyday. Foto: facebook.com/fitted

Nici streetwear-ul ăla wavy, pus pe un piedestal de toată suflarea „„„modei internaționale””” nu mai e nicio scofală. Ne-a rămas să ne întoarcem iar la piese basic, dar și astea au fost semi-deduite de ceva ce se numește „normcore”, ca și cum asta ar însemna ceva în realitate. Ce a mai rămas?

Dacă tot suntem aici, vând punga asta Supreme cu 40 de lei (DM me)

Oricât de mult ți-ar plăcea să fii fashionable, ești prins în circle jerk-ul ăsta în care toți prietenii tăi se îmbracă la fel, dar tu te uiți urâț la plebea care poartă Yeezy din ăia cu pattern off ca OFF-WHITE. Ce e mai trist e că nu-ți porți hainele, ci ele te poartă pe tine, și te poartă până când bagi 20 de lei în promovare pe IG. De acolo, nu mai e decât un pas până să îți aloci 4 alocații pe lună în sponsored posts. Ce mi-e una, ce mi-e trei, ce mi-e Zara când pot să port Vetements pe Instagram cu frații mei.

Untdelemn. Foto: facebook.com/Sneaker Myth

Nici Claudiu Răducanu nu e neapărat poliglot, deci nici tu nu trebuie să-ți pierzi speranța în faptul că mai avem o șansă să scăpăm din gaura asta neagră în care s-a scufundat moda străzii (ce argument, lmao). Normal că toți ne îmbrăcăm la fel dacă modelele-s aceleași. Când tocilarul clasei zice că Baltagul e roman tradițional obiectiv, n-ai cum să scrii că e nuvelă psihologică. Râde și repetentul cu gumă în păr al liceului de tine. La fel și cu modelele astea de pe internet: Luka Sabbat nu e prost deloc, că altfel cum plm făcea 1 milion de followeri? Ce, eu-s mai prost decât Luka ăsta? Nu ne mai facem bine pentru că suntem îngropați deja. Cum să pui pe picioare un cadavru? E greșit de tot, unless you’re into that.

Rozul ajută la clout. Foto: facebook.com/fitted

Nu e nicio panică cu fast fashion-ul, ne descurcăm cum putem, oricum speed-ul e pe la toate party-urile, ce mai contează niște viteză în plus? Combaterea acestei mafii a textilelor se rezolvă ușor cu câteva comenzi la brandul preferat al milenialilor care nu sunt fraieri: Dries Van not. E vorba de Supreme.

S-a brickuit și Supreme. Foto: facebook.com/Sneaker Myth

Drop-ul ăla bombao se apropie și crezi că vei face combinația vieții, dar afli că resale market-ul cam moare, pentru că toată lumea vinde și nimeni nu mai poartă. Bine, oricum stocurile probabil au crescut de-a lungul timpului, că nici americanii nu-s așa proști cum ai auzit vorbindu-se prin târg. Piața a crescut, iar reacția naturală a oricărui brand e să crească numărul de unități produse. Trebuie să mânânce și gura lui James Jebbia ceva.

Băiețelul ăsta sigur are mai mulți followeri decât tine Foto: facebook.com/FashionFuckery

Fie că vrei, fie că nu, ‘Preme rămâne ‘Preme, cu sau fără copiii care îl călăresc. E deschiderea noastră la o bucată a hărții pe care tocmai am descoperit-o, după ani de peregrinări pentru bani prin străinătate și încercări de occidentalizare forțată. Avem noroc că ne-a arătat internetul calea și nu mai suntem chiar atât de bananieri când vine vorba de orice. Avem grupuri în care râdem de alții și grupuri în care râdem de alți alții, fiindcă asta ne place nouă: să râdem. E Internet of Tings, n-ai citit pe Wikipedia?

Beau și food - ca mașina de cusut. Sau cum era? Foto: facebook.com/Sneaker Myth

Dacă n-ai strâns deja 1000 de followeri de când ai început să citești, nu știu ce faci. Ai totul aici: Supreme or fuck off, your mom and dad fuck you up, they may not mean to, but they do. Dă-te pe skate și filmează-te când mănânci înghețată, fă și tu ceva funny, să râdă lumea. Un râs = un like. Inb4, ne facem toți influenceri și nu mai avem pe cine să influențăm în plm.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

Supreme fashion fuckery streetwear fashion moda strazii hypebeast hype strada haine Instagram influencer
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Extinde