După ce terminăm cu homosexualii, să facem referendumul împotriva ochelariștilor

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
2.4K
Tweet

Este clar că acest referendum pentru familie este doar începutul pentru revendicările Coaliției pentru Familie și pentru îndepărtarea României de valorile Occidentale. Și mai este clar că referendumul pentru familie este absurd, abuziv, că nu face decât să instige la ură și are ca rezultat direct divizarea societății.

Un text scris de George Ion pe contul său de Facebook, ne arată exact cât de aberant este acest referendum și cum multe dintre argumentele celor pro referendum (anti-LGBT) se pot aplica și împotriva ochelariștilor (și, în general, împotriva tuturor care sunt diferiți).

Cu acordul lui George, am preluat integral postarea sa.

_________________________________________________________________________

După ce terminăm cu homosexualii, eu zic să facem referendumul împotriva ochelariștilor. Mă rog, ca să nu fie unul discriminatoriu, nu împotriva ochelariștilor, ci împotriva purtării ochelarilor, că noi nu avem nimic cu oamenii, ci cu ce fac ei pe stradă și în public.

Și să mă explic. Ochelarii nu sunt naturali. Spre deosebire de homosexualitate chiar nu există nici un alt animal în natură care să poarte ochelari. Apoi, în Biblie nu apar nicăieri ochelarii, iar Dumnezeu a făcut parte bărbătească și parte femeiască, și nu parte „bărbătească cu ochelari” sau „femeiască cu ochelari”.

Purtând ochelari, oamenii nesocotesc creația lui Dumnezeu care a vrut să ne naștem unii miopi, alții cu astigmatism sau hipermetropie. Mai mult, spre deosebire de homosexualitate, e dovedit științific că doi părinți miopi au mai multe „șanse” să nască un copil miop, deci familiile de ochelariști chiar fac rău speciei.

Sursă foto: Joanna Nix // Unsplash

Și nu se interzice niciun drept nimănui, că nu există un drept înnăscut la ochelari. Nu e universal și nu e menționat în Declarația Universală a drepturilor Omului. Și nici nu poate fi vorba de discriminare, pentru că cei care purtau ochelari vor avea de acum înainte fix aceleași drepturi pe care le au și cei care nu poată ochelari, niciunul în minus.

În plus, măsura ar rezolva și o problemă extrem de spinoasă: ce le spunem noi copiilor când văd ochelariști pe stradă? Cum putem noi explica o situație nenaturală unui copil total nepregătit, care nu are încă minime cunoștințe de optică.

A, și să nu uit, interdicția să se aplice și lentilelor de contact pe care și le pune omul singur la el în baie. Sunt la fel de nenaturale și procesul e scârbos și revoltător, ochii nu-s făcuți să-ți bagi degetele în ei!

______________________________________________________________________

Postarea originală, care a strâns 12.000 de like-uri și 6000 de share-uri, dar și mult hate, așa cum povestește George într-o altă postare pe pagina sa:

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

referendum coaliția pentru familie george ion referendumul pentru familie
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde