Gabriela Firea își face parcare pe trotuarul din fața Primăriei Municipiului București

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet

Deși în jurul Primăriei Municipiului București sunt o grămadă de locuri de parcare dedicate angajaților primăriei, Gabriela Firea a vrut să-și poată parca mașina sub balconul biroului. Deci, a dat ordin să se taie din trotuarul din fața Primăriei ca să-și facă ea parcare specială. Vedeți în imaginea de mai sus cât spațiu mai rămâne pentru pietoni.

Asta e gândirea primarului ales al Bucureștiului. În același stil vor fi rezolvate și problemele Bucureștiului. În exact același stil în care tot la sediul Primăriei Capitalei stema Bucureștiului a fost tăiată ca să încapă în locul de deasupra ușii:

Când a văzut că cineva filmează pățania penibilă și profanarea stemei Bucureștiului, un angajat a intrat cu umărul în băiatul care filma și s-a prefăcut că a fost un accident.

Iată și comentariul pertinent al celor de la Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ în România în legătură cu parcarea de pe trotuarul din fața PMB:

„Primaria Capitalei își face alveola pentru ca mașinile oficialilor să poată parca fix în fața instituției. Asta înseamnă că mașinile respective vor circula pe banda dedicată RATB? Și dacă vin dinspre Universitate? Vor face și un giratoriu? Gândindu-ne la Viena, orașul ales drept model de smart-city de către chiar doamna primar Firea, știm că primaria de acolo nu are parcare în fața intrării. Cum facem doamna Primar? Ne uitam la ei, dar facem altfel?”

Nici într-o mie de ani Bucureștiul nu va fi un smart-city cu un primar ca „duamna” Firea.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

primaria Bucuresti Gabriela Firea parcare
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde