Țara arde și Liviu Dragnea pupă mâna Coaliției pentru Familie - „E o decizie politică”

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
17
Tweet

Cu numele, PSD este un partid de stânga. Doar cu numele, pentru că un partid de stânga n-ar îmbrățișa niciodată teme atât de conservatoare și de discriminatorii precum cele propuse de Coaliția pentru Familie. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în acest weekend, la Mamaia, că atât la nivelul grupului senatorial al partidului, cât şi la cel al grupului din Camera Deputaţilor, precum şi la nivelul Guvernului s-a decis organizarea, în această toamnă, a referendumului pentru modificarea Constituţiei, în vederea definirii familiei.

Ca să înțelegi mai bine. În timp ce țara fierbe din cauza noilor Legi ale Justiției, în timp ce populația e nemulțumită din cauza supraacizei la carburanți, din cauza încercării de a pune din nou pe picioare exploatarea de la Roșia Montana și, în general, din cauza abandonării promisiunilor de campanie ale PSD, Liviu Dragnea iese și anunță că acest referendum este o prioritate. „E o decizie politică.” Praf în ochi.

Când pierde bani pe toate părțile și nu știe ce taxe să mai bage în plus, PSD-ul crede că este momentul propice pentru a organiza un referendum la nivel național, care va costa în jur de 100 de milioane de euro, pentru a interzice căsătoria între persoanele de același sex, care oricum nu au acest drept.

Întelegi cum funcționează diversiunea?

Drangea pur și simplu a pupat mâna Coaliției pentru Familie pentru că i-a oferit posibilitatea de a introduce pe agenda publică un nou subiect care va diviza societatea, care va genera dezbateri, isterii și care va atrage atenția multora de la Legile Justiției și celelalte porcării pe care le face PSD+ALDE.

Atâta dragoste pentru familia tradițională este în PSD și ALDE încât liderii acestor partide au gagici cu 30 de ani mai tinere (Dragnea) sau mai multe familii tradiționale (Tăriceanu, care a avut 5 soții).

Să nu uităm că și BOR susține demersul CpF, același BOR care în ultima vreme a fost implicată în atâtea scandaluri sexuale, încât ai zice că e distribuitor de pornografie (BORHub.com).

Să nu uităm că tot România va avea numai de pierdut din acest referendum care ne va împinge și mai mult înspre Est și va crea și mai mult imaginea unei țări corupte și cu mentalități de Ev Mediu. Iar pentru acest lucru știi cui trebuie să-i mulțumești.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

coalitia pentru familie Liviu Dragnea referendum
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde