Nesimțirea de a te numi RATB

Share
55
Tweet
Aer condiționat... condiționat de șoferi

Vine canicula în București și RATB se laudă că va suplimenta numărul de autobuze, iar cele care vor predomina vor fi cele cu aer condiționat. Deci din asta se înțelege că RATB are mai multe autobuze și sunt și dotate cu aer condiționat dar nu vrea să le folosească pentru că nu îi pasă de fraierii care plătesc abonamente sau bilete de autobuz.

Dar auzi obsesiv tâmpeniile alea de mesaje comuniste cu „ajutați-ne că avem un transport în comun civilizat”. Asta în condițiile în care șoferii lor, plătiți regește, sunt niște nesimțiți din cale afară, care vorbesc urât călătorilor, care nu respectă regulile în trafic și pentru care aerul condiționat înseamnă să fie condiționat de dorința lor.

Iată cum sună anunțul RATB: „Parcul de vehicule va fi suplimentat, în traseu predominând autobuzele dotate cu aer condiţionat. În plus, RATB va monitoriza permanent funcţionarea liniilor de transport public şi va interveni operativ, prin suplimentarea parcului de vehicule pe traseele unde cererea de transport impune acest lucru” , se arată în comunicatul regiei.

Suplimentarea se va face în perioada caniculei, respectiv 23 - 30 iunie 2017, astfel încât timpul de aşteptare în staţii să fie diminuat.

Pe de altă parte, simularea de primar își mai arată fața în public și mai face și anunțuri. Nu de alta, dar concret nu a realizat nimic într-un an. Poate doar a încercat să pună în poziții cheie în spitale, cunoștințe cu iz penal care să gestioneze milioane de euro, a făcut concursuri pentru balcoane (pentru că asta lipsea Capitalei) și pune wi-fi în autobuze care au bandă specială în nordul Bucureștiului.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi o informare de instabilitate atmosferică accentuată şi disconfort termic la nivelul întregii ţări valabilă de vineri de la ora 13:00 până sâmbătă dimineaţa la ora 4:00.

Potrivit meteorologilor, la sfârşitul săptămânii, în special în jumătatea de sud a ţării, în orele după-amiezelor, disconfortul termic se va menţine ridicat şi local vremea va fi caniculară.

Și în timp ce noi o să facem călătorii în suc propriu, RATB scoate în trafic tot mai multe cuptoare cu microunde pe care le denumește cu nesimțire autobuze.

Arată comentariile