Noul plod al Familiei Regale, motiv de câștiguri financiare

Share
Tweet
Să facem un ban cinsitit pe seama Familiei Regale

Nici bine nu s-a aflat că va exista un al treilea plod în familia regală a Marii Britanii, că mai toate casele de pariuri au început să își bată capul făcând pariuri cu numele pe care-l va purta acesta.

Cei de la Stanleybet au la dispoziție 16 variante de nume, iar cele mai posibile, pe care specialiștii le-au cotat cu 10.0, sunt „Arthur”, „Victoria”, „Henry” și „Alice”.

Mai mult, în cazul în care intuiția îți spune că cel mai nou membru al Casei Regale va avea un alt nume decât cel din ofertă, atunci casa de pariuri îți oferă șansa să pariezi la cotă 4.00 pentru un alt nume decât cele expuse.

Fată sau băiat, o altă întrebare la care dacă indici corect îți poți dubla suma investită. Bookmakerii Stanleybet  oferă cotă de 1.85 atât în cazul în care nou-născutul va fi fată, cât și în cazul în care viitorul membru al Casei Regale va fi băiat.

Stanleybet sparge gheața pe piața de retail din România și oferă posibilitatea românilor să parieze pe NUMELE și SEXUL celui de-al treilea copil al soților de Cambridge.

Catherine şi William mai au doi copii: pe prinţul George, de 4 ani şi pe prinţesa Charlotte, de 2 ani.

Specialiștii sunt de părere că cei doi soți vor alege și de această dată, conform tradiției, un nume care să aparțină monarhiei britanice. Numele „Alice" sau „Victoria” sunt vehiculate ca fiind opțiuni de  luat în calcul  de cei doi membri ai Casei Regale, întrucât și mama prințului Filip (bunicul lui William), dar și fata reginei Victoriei  au purtat numele de Alice.

Tot la nume posibile este și „Arthur" deoarece acesta este al doilea prenume al prințului William și este și numele celui de-al 8-lea rege precedent al Angliei.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile