Am stat de vorbă cu SEX PULA PISTOL, trupa din viitor pe care trebuie să o asculți - „NOI SUNTEM OAMENI RĂI CARE VORBESC URÂT”

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
123
Tweet

„deci eu ma pis este cel mai misto sound de anu asta la categoria romanian underground loves it”, zice un tip într-un comentariu la piesa SEX PULA PISTOL - FREDY ALCOOL (MARȚI ÎN CONTROL). Și are dreptate!

SEX PULA PISTOL e atât de mișto, că o să vrei să-ți dai demisia, ca să călătorești cu ei în viitor și înapoi sau până la magazinul hibrid Mega Image-Doi Pași în care robotul tip-AI-androgin a făcut SEX PULA PISTOL cu el însuși.

Ne-am luat curaj, am zis „FMM de trupă cul” și am stat de vorbă cu SEX PULA PISTOL, ca să știi și tu cum sună viitorul. Bine?

DESCRIEREA OFICIALĂ

când și cum ați apărut?

PE SCURT SUNTEM VENIȚI DIN VIITOR.

SEMNUL SEX PULA PISTOL A FOST CREAT DE UN ROBOT TIP-AI-ANDROGIN CARE A LUAT-O RAZNA FĂCÂND SEX PULA PISTOL CU EL ÎNSUȘI ÎN PRIMUL MAGAZIN HIBRID MEGA IMAGE-LA DOI PAȘI, PRIMUL CAZ DE ACEST GEN.

ÎN SCURT TIMP, A DEVENIT PLĂCEREA MAPAMONDULUI. NU AVEȚI SCĂPARE.

cine face parte din trupă? câți sunteți? aveți nicknames?

SUNTEM FOARTE MULȚI SAU CHIAR UNUL SINGUR. PUTEM SĂ SPUNEM DOAR CĂ SUNT DOI DJ, UNUL DIN CLUJ ȘI ALTUL DIN BUCUREȘTI, ÎNSĂ DOAR PENTRU PRESTAȚII LIVE. MUZICA E COMPUSĂ CU AJUTORUL A DIVERȘI MUZICIENI DIN FORMAȚIILE CARDINAL, ROADKILLSODA, PREDICATOR, OMUL CU ȘOBOLANI, DOMINATON-PANTERA TRIBUTE, MOONLIGHT BREAKFAST, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, ZAR ȘI JURJAK.

cât v-a luat să faceți piesele și, bineînțeles, ce vă inspiră? :))

NE INSPIRĂ CELE MAI PERVERSE DORINȚE ALE TALE. PIESELE ÎN MEDIE NE IAU CAM ÎNTRE O ORĂ ȘI O VIAȚĂ, MULTE SUNT ADUSE DIN VIITOR, LA UNELE S-A LUCRAT PÂNĂ PRIN ANUL 2133 ȘI AU FOST ADUSE ÎNAPOI PENTRU CA VOI SĂ VĂ BUCURAȚI DE ELE.

deja au început să curgă comparațiile de genul „timpuri noi pe prenandez” sau „cristi micționescu”. au dreptate, sunt corecte?

ÎN NICI UN CAZ. SEX PULA PISTOL E INCOMPARABIL, OMNIPREZENT, INODOR ȘI INCOLOR. NU SUNTEM OK CU NICI O COMPARAȚIE, VREI SĂ SE TERMINE ACEST INTERVIU ACUM?

care este mesajul pe care vreți să-l promovați?

MUNCIM CU DRAG ȘI SPOR ÎMPOTRIVA TUTUROR.

NE DORIM SĂ TRANSFORMĂM CUVÂNTUL PULA, ADESEA HULIT, ÎNTR-UN CUVÂNT DE FOLOSINȚĂ UZUALĂ.

PREA MULTĂ VREME NE-AM ASCUNS ÎN SIGURANȚA LIMBAJULUI „CIVILIZAT”, ACCEPTAT DE MAREA MAJORITATEA. SPRE DEOSEBIRE DE OAMENII URÂȚI CARE VORBESC FRUMOS, NOI SUNTEM OAMENI RĂI CARE VORBESC URÂT. VREM SĂ FIM ACCEPTAȚI CA ATARE.

cui vă adresați?

TUTUROR CE VOR SĂ FIE LIBERI ȘI ÎN AFARA STANDARDELOR ȘI PREJUDECĂȚILOR. SUNTEȚI SEX PULA PISTOL?

pe când un prim concert?

PRIMUL CONCERT A FOST DEJA ÎN 2142, DE UNDE ȘI VERSURILE „SEX PULA PISTOL PE SCENĂ, PE CEA MAI TARE ARENĂ, SEMNUL PULA PESTE TOT, DESENAT DE UN ROBOT”. DAR VOI NEAVÂND ACCES LA VIITOR, NU AȚI AFLAT ÎNCĂ.

cine e freddy alcool? mai bea și prin alte bodegi în afară de control?

NU, DOAR LA CONTROL, MARȚI, CU NEPOȚII LUI. INVERS, SEIF ȘI CRISTIAN.

revine punkul în românia?

NU. CE E PUNK? NOI SUNTEM CA NEO ÎN MATRICE, NE JUCĂM CU TEXTURILE MELODICE DUPĂ BUNUL PLAC ȘI PLĂCEREA VOASTRĂ. NE JUCĂM CU MUZICA CU O LEJERITATE ROBOTICĂ.

ASTA E TOT? SEMNUL PULA PESTE TOT.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

sex pula pistol trupa românească punk freddy alcool control
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Extinde